Gondoskodott már ingatlana hőszigeteléséről? Ha építkezik, vagy a régi épület nincs szigetelve, fordítson erre a feladatra nagy figyelmet! Hézagmentes, időtálló, precíz módszer alkalmazására kerülhet sor, ha kihasználja a fújható hőszigetelés előnyeit.

A jó hőszigetelés jelentős mértékben kíméli a pénztárcát, és javítja a komfortérzetet, ezért semmiképp sem hiányozhat. Huzatmentes helyiségekben tartózkodhat egész évben, és kellemes hőmérsékletre számíthat a hideg téli, és a nyári napokon egyaránt. Akár utólag is sor kerülhet a szigetelésre, a tavasz kiváló alkalom arra, hogy pótolja ezt a feladatot. Az ISOCELL tiszta, természetes szigetelőanyag, amely biztosítja a magas hőszigetelési értéket. A cellulóz szigetelés képes arra, hogy veszteség nélkül tárolja, és újra leadja a nedvességet. Sokkal kevesebbet kell a fűtésre fizetnie, amint sor kerül az ingatlan szigetelésére. A korszerű technikáknak köszönhetően lehetőség van fújható hőszigeteléssel a legkisebb hézagokat is kitölteni. Válaszfalak, mennyezetek esetében szintén könnyen elvégezhető a felületre fújható hőszigetelés. Ezzel a módszerrel elérheti, hogy mindig megfelelő hőmérséklet legyen az otthonában, és ezért nem kell plusz kiadással számolni. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fújható hőszigetelés, hiszen gyors és hatékony megoldásról van szó.

Cellulóz hőszigeteléssel hosszú évek óta foglalkozó vállalkozásunk megbízható segítséget nyújt Önnek! Kiváló minőségű anyaggal, precízen, a lehető legrövidebb idő alatt vállaljuk a kérése teljesítését. Fújható hőszigetelést alkalmazunk, így méretpontos, hézagmentes eredményre számíthat minden felületen. Bármilyen típusú épületről van szó, érdemes hozzánk fordulni, légbuboréktól mentes szigetelést tudunk létrehozni az új, és a régi építésű ingatlanok esetében is. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról, a fújható hőszigetelés előnyeiről a www.szigetelescelluloz.hu weboldalon! Jelezze egyéni igényeit, és tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-70-7011479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címünkön!