Építkezik, vagy ingatlan felújítására készül? Bizonyára szeretne biztonságos, komfortos, kényelmes lakóteret kialakítani. Ha pedig mellék-, vagy más típusú épület felállítására készül, fontos, hogy megfelelően gondoskodjon az értékek védelméről. Kiemelt szerepet tölt be a tetőfedő anyag, ezért célszerű több szempont alapján, körültekintően választani!

Bármilyen ingatlanról van szó, egyediségét erőteljesen meghatározza a tető. Éppen ezért lényeges a szín, a forma, de nem csak az esztétikai elképzelés fontos. A tető ki van téve az időjárási viszontagságoknak, és más külső hatásoknak is, ezért a legkülönbözőbb igénybevételeket kell kibírnia. Új ház építésekor, és felújítás alkalmával is tanácsos több szempontot figyelembe venni, mielőtt kiválasztja a tetőfedő anyagot. Az egyéni ízlésen, és a rendelkezésre álló anyagi háttéren kívül nem elhanyagolhatók a műszaki paraméterek sem. A csapadékbiztos fedés, a jó vízelvezető tulajdonság, a fagyállóság, az esztétikus megjelenés mind elvárás. Rengeteg tetőfedési módszer alkalmazására van lehetőség. A cserép kiválóan alkalmas a hagyományos, a modern, és a műemlék épületek tetőfedésére is. Tartós, sokféle megjelenésű tető kialakítását teszi lehetővé, valamint környezetbarát az anyaga. Nagy népszerűségnek örvend a bitumenes zsindelyfedés, amely a természetes tetőfedő anyagok színvilágát különleges színekkel, pikkelymintákkal gyarapítja. Melléképületek tetőfedésére pedig kiválóan alkalmas a hullámpala, de lehet szebb megoldás mellett is dönteni, mint például a bitumenes zsindelyfedés.

Gondoskodjon az értékek védelméről biztonságos környezet kialakításával! Fordítson nagy figyelmet a tetőfedő anyag kiválasztására, hiszen sok múlik ezen! Szerezze be a kiváló minőségű, megfelelő típusú tetőfedő anyagot megbízható kézből, Ilovszky Tüzépünkről! Nálunk mindent megtalálhat egy helyen, amire szükség lehet a kivitelezéshez. Tetőfedő anyagok hatalmas kínálatával várjuk, amelyek között megtalálható többek között a tetőcserép, a hullámpala, és a zsindely is. Annak megfelelően válogathat a tetőfedő anyagok, és más építőanyagok közül, hogy mekkora, és milyen célt szolgál az adott épület. Tekintse meg széles választékunkat, és tájékozódjon a kedvező árakról a www.ilovszkytuzep.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és egyéb kérdéseivel keressen bennünket a 06-68-412368-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címünkre!