Hamarosan beköltözik a saját otthonába, amit cserépkályhával szeretne fűteni? Netán nincs megelégedve a fűtési rendszerével, vagy túl sokat fizet, ezért cserépkályhára váltana? Nagyon fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy tudja a berendezést helyesen működtetni, ezáltal az élettartamát növelni!

cserépkályha a létező legtermészetesebb fűtési megoldások egyike, amit sokan használnak napjainkban is. Rengeteg pozitív tulajdonság sorolható fel, amiért megéri cserépkályha mellett dönteni, többek között:

  • Kimagasló hatásfok.

  • Minimális időráfordítás.

  • Esztétikus, stílusos megjelenés.

  • Közműszolgáltatásoktól független működtetés.

cserépkályha egyéni igény szerint készíthető el, egyedi motívumokkal díszíthető, és olyan színben rendelhető, ami illik az adott helyiségbe. Ha már kiválasztotta az Ön számára tökéletes fűtőberendezést, fontos, hogy a helyes használatról és karbantartásról is megfelelően tájékozódjon az élettartam növelése érdekében. Ez nem csak a felhasznált anyagok milyenségétől függ, hanem a felhasználó hozzáértésétől is. A cserépkályha építését követően nem maradhat el a szárítás, ugyanis csak így akadályozható meg, hogy a vízből gőz képződjön, ami nagy problémákhoz vezethet. A szezon első begyújtása előtt elengedhetetlen a kémény ellenőrzése, majd fokozatosságra van szükség minden fűtés alkalmával. A bemelegedést követően lehet a rendes fűtést elkezdeni. A cserépkályha szivacsként tárolja a meleget, de nem tud bizonyos mennyiségű hőnél többet magába szívni. Éppen ezért nem szabad túlzottan fűteni, mert nem csak a tüzelőanyag fogy el hamarabb, hanem idő előtt tönkremehet a cserépkályha. Tanácsos a tűzifát gondosan kiválasztani, a puha, és nagy gyantatartalmú faféléket kerülni. Ősztől tavaszig tartó egyenletes fűtéssel jelentős mértékben növelheti a cserépkályha élettartamát, azonban ha csak néha fűt, és ilyenkor jól megpakolja fával a kályhát, nagyon rövid idő alatt tönkreteheti a fűtőberendezést.

Használja megfelelően a cserépkályhát, hiszen nagyszerű megoldást nyújthat hosszú éveken keresztül! Cégünk, a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. kiváló minőségű anyagokból készült, esztétikus termékeket nyújt, amelyek minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak. Tekintse meg a korábban elkészült fűtőberendezéseinket, és olvasson hasznos információkat a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-92-510235-ös telefonszámon, vagy az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen!