Munkadarabok készítésével foglalkozik, és szeretné a feladatait precízen végezni? Segítségre van szüksége a megfelelő méretű és alakú termékek elkészítéséhez? A gépi forgácsolás lehetővé teszi a pontos, egyéni igény szerint történő megmunkálást. Hozzáértő szakemberek segítségével kiváló eredményt érhet el, ha pedig a saját forgácsoló gépe javítására van szükség, szintén érdemes tanácsot kérni.

A munkadarabokra a célnak megfelelő méretben és formában van szükség. Ezt különböző technikák alkalmazásával lehet elérni, többek között gépi forgácsolással. A forgácsolás olyan megmunkálás, amely során az előírás szerint történik az anyagrészecskék precíz eltávolítása. Az eljárás függ attól, hogy milyen fajta szerszámok használatára kerül sor, és meghatározó tényezők a forgácsoló mozgások is. A korszerű megoldások lehetővé teszik, hogy gyorsan és pontosan tudja a terveit megvalósítani. A gépi forgácsolási módok közé tartozik többek között az esztergálás, a gyalulás, a vésés, a marás, a fúrás. Attól függően, hogy milyen funkciót fog az adott munkadarab betölteni, hol lesz rá szükség, és milyen körülmények között használja majd, más-más módszerekkel lehet a kívánt eredményt elérni. A gépi forgácsolást érdemes hozzáértő szakemberekre bízni, akik rendelkeznek a megfelelő felszereléssel. Ha pedig saját maga végzi a gépi forgácsolást, ajánlatos nagy figyelmet fordítani a rendszeres ellenőrzésre, és szükség esetén a javításra. Ezáltal nagy összeget takaríthat meg, nem kell új gépet vásárolnia.

Cégünk, a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. megbízható segítséget nyújt a gépi forgácsolás területén. Több éves tapasztalattal vállaljuk a gépi forgácsolást, egyéni igényeinek megfelelően, a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk a feladatokat ellátni. Amennyiben pedig van saját forgácsoló gépe, de nem működik rendeltetésszerűen, szintén megéri hozzánk fordulni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra kiváló állapotban legyen a munkaeszköze. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.gep-javito.com internetes oldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9341253-as telefonszámon, vagy a hexa.koszegi@gmail.com e-mail címen!