Építkezik, vagy felújítja az ingatlanát? Fontos az esztétikus megjelenés, és szeretne biztonságos, költséghatékonyan fenntartható házban élni? A szerkezetépítés befejező munkálatai közé tartozik a vakolás, amely során a lábazati vakolatról sem szabad megfeledkezni. Nem csak látvány szempontjából, hanem műszakilag is lényeges ezt a feladatot elvégezni.

Minden ingatlan lábazata jelentősen ki van téve a környezeti hatásoknak, ezért fontos, hogy ne hiányozzon a védelem. Erre a célra szolgál a lábazati vakolat, amit többféle anyag közül választhat ki. Az eső, a hó, a jég, és más külső tényezők is hatást fejtenek ki a lábazatra, nem megfelelő lábazati vakolat esetén sajnos számolni lehet salétromosodással, lepergéssel, berepedezéssel. Annak érdekében, hogy a lemálló, szétfagyó lábazat ne okozzon bosszúságot, elengedhetetlen a helyes kivitelezés. Látvány szempontjából a lábazat alapozza meg a ház megjelenését, erre ül az épület többi része, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű és színű anyag beszerzésére kerül sor. Érdemes a homlokzathoz képest sötétebb árnyalat mellett dönteni, így stabilitást adhat. Az építészeti koncepciótól függ, hogy mennyire magasan alkalmazza a lábazati vakolatot, minimum 30 centiméterig viszont fagyálló lábazattal kell az ingatlant ellátni. Műszaki szempontból számos szerepe van a lábazati vakolatnak, mechanikai védelmet nyújt, ellenáll a káros talajközeli behatásoknak, véd az esőtől, a hótól.

Akár a saját ingatlana kivitelezéséhez szeretné a legjobb anyagokat beszerezni, akár szakemberként dolgozik, és Ön teljesíti a tulajdonosok kéréseit, érdemes online tájékozódni. Egy helyről megrendelheti a megfelelő lábazati vakolatot, a hőszigetelő rendszert, és más nélkülözhetetlen termékeket is.

Ismert és népszerű gyártók legjobb minőségű anyagai közül választhat egyéni igényei szerint jól felszerelt webáruházunkban. Cégünk, a Var-Szig Kft. széles kínálattal várja, kedvező áron vásárolhatja meg a kapart vagy dörzsölt vakolatot, és hozzájuthat magas minőségű alapozókhoz is. Informálódjon a lábazati vakolat árakról a www.akcios-hoszigeteles.hu weboldalon, és rendeljen kényelmesen! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen segítünk a 06-1-2572615-ös telefonszámon, vagy az info@varszig.hu e-mail címen!