Örömmel várja a rendezvényére a gyermekeket is, és szeretne nekik lehetőséget nyújtani a mozgásra? Létesítményt üzemeltet, ahol rendszeresen szükség van a kicsik szórakoztatására? Ha megfelelő méretű beltéri helyiség áll a rendelkezésére, vagy a tavaszi szabadtéri programokra készül, az ugrálóvár telepítését semmiképp sem érdemes kihagyni!

A különféle játékelemek hosszú sorában megtalálhatóak a felfújható eszközök is, amelyek segítenek a gyermekeknek az energia levezetésében, és növelik az önbizalmat. A légvár kiválóan alkalmas erre, és mivel a mozgástervezéshez koncentrációra van szükség, ez kitűnően fejleszti az idegrendszert, a figyelmet. A gyerekek önfeledten ugrálhatnak, szigorú szabályok nélkül szórakozhatnak. Annak érdekében, hogy ne essen bajuk, elengedhetetlen a biztonságos környezet kialakítása. Lényeges, hogy az ugrálóvár telepítése és használata során figyeljen az előírásokra. Nagyon fontos, hogy a légvár ne kerüljön túlzottan kemény burkolatra, így betonra, fafelületre sem, ugyanis ez sérüléseket okozhat. Az ugrálóvár tisztaságának és épségének megőrzése érdekében csak zokniban, a kislányok balettcipőben mehetnek játszani, és nem vihetnek magukkal olyan kellékeket, amelyek nem tartoznak a légvárhoz. Szabadtéren és beltéren egyaránt kiváló ötlet ugrálóvárat elhelyezni, ami feledhetetlen játékélményt biztosít mindenki számára.

Nyújtson lehetőséget a felhőtlen, biztonságos játékra légvár működtetésével! Akár néhány alkalommal, akár rendszeresen szeretné a gyermekeket elkápráztatni, érdemes az ugrálóvár mellett dönteni! Cégünk, az NBG Play-parks and Sport Kft. kiváló minőségű termékeket nyújt az egyéni kéréseknek megfelelően. Tervezéssel, gyártással és bérbeadással egyaránt foglalkozunk, így lehetősége van bármelyik szolgáltatásunkat igénybe venni. Különböző állatokkal, mesehősökkel, színes motívumokkal gazdagított birodalmat állíthat fel a kicsik számára, ahol kiválóan érezhetik magukat akár hosszú órákon keresztül. Tekintse meg a korábban elkészült légvárakat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.nbg.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-2115621-es telefonszámon, vagy az info@nbg.hu e-mail címen!