Családi házat épít, vagy még nem került sor a garázs kivitelezésére, amit szeretne minél hamarabb pótolni? Szükség van a régi garázskapu cseréjére? Ha biztonságos, kényelmesen használható, modern megoldást keres, érdemes Kling vagy EcoTor garázskapu mellett dönteni.

Ma már elképzelhetetlen az élet autó nélkül, a legtöbb család legalább egy gépjárművet működtet, ami lehetővé teszi a gyors és kényelmes közlekedést. Ez az egyik legdrágább érték, amit mindenki igyekszik hatékonyan óvni. Ennek érdekében nem maradhat el a garázs használata, ahol az illetéktelenektől, és a szélsőséges időjárási viszontagságoktól is megfelelően lehet védeni. Akár a ház részét képezi a garázs, akár különálló épület kivitelezésére kerül sor, kiemelt szerepet tölt be a garázskapu. Ez a lakóingatlan legnagyobb nyílászárója, ezért fontos, hogy dekoratív legyen, emellett pedig elengedhetetlen a biztonság is. A garázskapu legfőbb feladata az értékek védelme, így a stílusos, az épület színeihez leginkább illő megjelenés mellett lényeges a strapabíró képesség, a biztonságos használat. Ha helytakarékos megoldásra van szükség, érdemes szekcionált garázskaput választani, amely felnyitáskor közvetlenül a garázs mennyezete alatt fekszik, így rengeteg helyet spórolhat vele. A Kling és az EcoTor garázskapuk eleget tesznek minden igénynek, ezért megéri Önnek is közülük rendelni. Ezek a magas minőségű garázskapuk automatizálhatóak, így a komfortos működtetés szempontjából is megéri beruházni.

Jusson hozzá az Ön számára minden szempontból megfelelő garázskapuhoz kedvező áron! Kiváló minőségű, magas hőszigetelő képességgel rendelkező, könnyen beépíthető, és egyszerűen kezelhető garázskapukat kínálunk az Ablaktherm Kft. munkatársaiként. EcoTor és Kling garázskapuk is beszerezhetőek tőlünk, amelyek többféle típusa között biztos, hogy Ön is megtalálja a tökéletes terméket. Exkluzív megjelenésű ablakok beépítésére is van lehetőség, amelyek méretét és kialakítását Ön határozhatja meg. Informálódjon részletesen a különböző változatok jellemzőiről, és tudjon meg többet egyéb szolgáltatásainkról is az m.akciosablak.hu weboldalon! Ossza meg velünk egyéni elképzeléseit, és kérjen ajánlatot a 06-70-3606168-as telefonszámon, vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!