Áramlási sebességek mérésére készül? Szeretné a rendszerét biztonságosan működtetni, és fontos, hogy mindig pontos adatokhoz jusson? Sokat segíthet Önnek, ha felveszi a kapcsolatot Venturi-cső gyártással foglalkozó szakemberekkel, akik hasznos tanácsokkal látják el, és biztosítják a megfelelő eszközt.

A különböző anyagok mérésére és szabályozására nagy szükség van az ipar számos területén. Az áramlás, a hőmérséklet, a nyomás mérésére egyaránt sor kerül attól függően, hogy milyen anyagokról és rendszerről van szó. Kivételes folyamatjellemző a közegáram, amely kiemelt szerepet tölt be, így szabályozási és elszámolási célból is elengedhetetlen a mérése. Erre nincs univerzális módszer, több tényezőtől függ a mérőműszer alkalmassága. Ha szűkítő elemes áramlásmérőt keres, a legjobb megoldás Venturi-cső gyártással foglalkozó szakemberekkel felvenni a kapcsolatot. Ez a speciális eszköz alkalmas az áramlási sebesség mérésére, a térfogatáram meghatározására. A Venturi-cső gyártása során konfúzorból, diffúzorból, és egy vagy több nyomásmérőből álló csővezetéket alakítanak ki precízen, nagy odafigyeléssel. Lehetősége van olyan szolgáltatót választani, ahol nem csak a Venturi-cső gyártását vállalják, hanem a rendszeres ellenőrzést is, így minden feladat ellátására egy helyen kerülhet sor.

Végezze pontosan, problémamentesen a munkáját! Ne okozzon gondot a csővezetékekben áramló folyadék sebességének és mennyiségének a mérése sem! Ebben segítenek Önnek cégünk, a Flow-Cont Kft. tapasztalattal rendelkező szakemberei. Több évtizedes tapasztalattal vállaljuk a Venturi-cső gyártást, és más feladatok elvégzését is. Egyéni igényei szerint biztosítjuk a tökéletes munkaeszközöket, és jól felszerelt laboratóriumunkban vállaljuk a mérőműszerek kalibrálását. Informálódjon részletesen a szolgáltatásainkról a www.flowcont.hu weboldalon! Ha szeretné a Venturi-cső gyártást profikra bízni, és szüksége van hozzáértő szakemberek támogatására, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címen!