Alumínium anyagokra van szüksége a munkája során? Fontos, hogy a termékek jól ellenálljanak a külső hatásoknak, kiváló korrózióálló képességgel rendelkezzenek? Eloxálással megvalósíthatóak a tervek, amit elvégez akár az a szolgáltató is, ahol biztosítják a megfelelő mennyiségű terméket.

Alumíniumra szükség van rengeteg munkaterületen. Különböző szerkezetek, berendezések kivitelezése, rendszerek kiépítése során használják ezt a nagyszerű anyagot. A kiváló korrózióállóság és színtartósság érdekében sor kerülhet mesterséges körülmények között is a megfelelő vastagságú védőréteg létrehozására. Erre a célra szolgál az eloxálás folyamata, amit a szakemberek egyszerűen elvégeznek a megfelelően felszerelt környezetben. Annak érdekében, hogy tökéletes minőségű legyen az oxidréteg, fontos, hogy a munkadarab felülete tiszta legyen, homogén és oxid-mentes. Zsírtalanítással ez könnyen elérhető, a technológiai folyamatok között pedig elengedhetetlen az öblítés. Bizonyos ötvözetek kedvezőtlenül befolyásolhatják az eloxálhatóságot, ezért ezt a tervezésnél számításba kell venni, csak így lehet megfelelő a védőréteg minden szempontból. Ha szakszerű munkavégzés zajlik, és a szakemberek minden részletre megfelelően odafigyelnek, kifogástalan, időtálló eredmény érhető el az eloxálás során.

Bízza profi szakemberekre az eloxálást, és vegyen át olyan termékeket, amelyek maximálisan eleget tesznek az igényeknek! Cégünk, a MetAlCu Kft. az acél, a műanyag, a színesfém, és az egyéb anyagok értékesítése mellett más szolgáltatásokat is nyújt. Többek között foglalkozunk felületkezeléssel, ezen belül eloxálással is. Speciális eljárás során biztosítjuk az acél anyagok korrózióállóságát és színtartósságát. Olvasson részletesen erről a munkafolyamatról, és tekintse meg széles kínálatunkat a www.metalcu.hu weboldalon! Ha kérdése merül fel az eloxálással kapcsolatban, vagy egyéni kérésével fordulna hozzánk, hívja a 06-23-530031-es telefonszámunkat, vagy küldjön nekünk üzenetet a sales@metalcu.hu e-mail címre!