Nincs megelégedve a fürdőszobájával, vagy otthona kialakítását tervezi? Szeretne kis helyiségből hangulatos környezetet varázsolni? Egyedi sarok zuhanykabinnal sokat tehet ennek érdekében, lehetősége van tolóajtós változat mellett dönteni, amivel sok helyet is spórolhat.

A fürdőszoba kiemelt szerepet tölt be minden lakóingatlanban, ezért fontos az átgondolt, stílusos és praktikus berendezés. Minél kisebb terület áll rendelkezésre, annál nehezebb a tervek megvalósítása, azonban ennek megfelelő berendezési elemekkel ez sem okozhat gondot. A legtöbb ember gondolkodik azon, hogy kád vagy zuhanyzó kerüljön a fürdőbe, hiszen mindkettőnek vannak előnyei. Ha viszont kis alapterület áll rendelkezésre, vagy más ok miatt van szükség helytakarékos megoldásra, a legjobb sarok zuhanykabint beépíteni. Ezáltal sok hely maradhat más bútorok, szerkezetek elhelyezésére, mégis olyan zuhanyzót használhat, ami maximálisan eleget tesz az igényeinek. Különböző ajtók közül választhat, többek között rendelhet tolóajtós zuhanykabint is. Az egyedi méretben kivitelezhető tolóajtós zuhanykabin lehet akár extra nagy is, így egyszerre ketten is zuhanyozhatnak. Ha pedig annyira kicsi a hely, hogy emiatt nem fér el normál ajtó, szintén tökéletes a tolóajtós zuhanykabin. A kisgyermekek számára is egyszerűen használható zuhanyzó, ami kád mellett is elférhet, ha igény van mindkét típusú szaniter alkalmazására.

Egyéni igénye alapján tervezett és kivitelezett zuhanyzót használhat, ha hozzánk fordul segítségért! Egyedi zuhanyok készítésével foglalkozó cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron. Bármekkora és bármilyen stílusú helyiségbe szeretne megfelelő sarok zuhanykabint, vagy esetleg más típusú szerkezetet, tőlünk beszerezheti. Rengeteg ötlettel várjuk, és örömmel valósítjuk meg az egyéni elképzeléseit is. Tekintse meg a korábbi munkáinkat, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.egyedizuhany.hu internetes oldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!