Munkadarabok gyártásával foglalkozik, és szeretné a felületkezelést minél egyszerűbben, ugyanakkor kifogástalanul végezni? Egyre több feladat vár Önre, ezért fontos, hogy gyors és precíz munkavégzésre kerüljön sor? Ebben nagyon sokat segít a beégetés, aminek köszönhetően könnyen alkalmazkodhat a körülményekhez, és felgyorsíthatja a termelést.

A korrózióval és a kopással szembeni védelem nagyon fontos, hiszen a termékek különböző környezeti hatásoknak vannak kitéve. Annak érdekében, hogy a megfelelő funkció és esztétikum biztosítva legyen, elengedhetetlen a megfelelő felületkezelési technológia alkalmazása. Többféle módszer teszi lehetővé, hogy kifogástalan, időtálló eredmény szülessen, azonban a helyes választáshoz figyelembe kell venni néhány szempontot. Az adott munkadarab mérete, formája, és anyaga is meghatározó tényező, valamint lényeges a mennyiség is. Sok esetben előnyös a beégetés, aminek köszönhetően gyorsabbá és hatékonyabbá válhatnak a munkafolyamatok. A speciális kialakítású berendezések költséghatékonyan és időtakarékosan működtethetőek, így a beégetéssel, és a szárító segítségével dinamikusabb munkavégzésre kerülhet sor. Többféle beégetésre alkalmas gép használatára van lehetőség, amelyek közül Ön választhatja ki a tökéleteset.

Feledkezzen meg a hosszadalmas munkafolyamatokról, és lássa el a feladatait kifogástalanul! Használja ki a beégetés, és a szárító által nyújtott előnyöket! Cégünk, a Knipl Kft. több, mint három évtizede foglalkozik berendezések gyártásával és bérfestéssel. Korszerű, időtálló, egyszerűen működtethető berendezéseket kínálunk, amelyeknek köszönhetően lépést tarthat a piac követelményeivel. Többféle eszközzel van lehetőség a beégetés alkalmazására, többek között rendelkezésre áll KTL, kézi és porbeégető kemence is. Minden megoldásról részletesen olvashat a www.knipl.com weboldalon, ahol nem csak a beégetéssel kapcsolatban juthat hasznos információkhoz. Keressen fel bennünket, és ossza meg egyéni igényeit a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy az info@knipl.com e-mail címen!