Telket vásárol, ahol nem csak ingatlan építését tervezi? Szeretné a kertjét különlegesebbé varázsolni, vagy bővítené a szolgáltatásai körét? A fémpalástos medencék könnyen elhelyezhetőek, és hosszú éveken keresztül teszik lehetővé az önfeledt kikapcsolódást, a nyugodt pihenést.

A szabadtéri fürdőzés kicsik és nagyok számára egyaránt feltöltődést jelent. Akár a saját kertben kialakított medence, akár létesítmény külterén rendelkezésre álló szerkezetről van szó, minden esetben rengeteg előnnyel jár a használata. Napjainkban többféle medence működtetésére van lehetőség, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes módszert. Széles körben ismertek és népszerűek a fémpalástos medencék, amelyek meghatározott formavilágot képviselnek. Leggyakrabban süllyeszthető fémpalástos medencék alkalmazására kerül sor, de kaphatóak földfelszínre állíthatóak is. A fémlemez merevséget biztosít, ami kiemelkedően pozitív tulajdonsága a fémpalástos medencéknek. Attól függően, hogy mekkora szabad területen tudja a medencét elhelyezni, más-más méretű termékek közül választhatja ki a leginkább megfelelőt. Célszerű olyan szolgáltató mellett dönteni, ahol biztosítják a különböző uszodatechnikai termékeket, a fenntartás során nélkülözhetetlen anyagokat is. A tavaszi időszak a legjobb alkalom arra, hogy sor kerüljön a fémpalástos medence elhelyezésére, hiszen egyre melegebb idő köszönt be, és az év jelentős részében kihasználható az előnye.

Ha vágyik egy saját szabadtéri medencére, ne halogassa az elképzelései megvalósítását! Amennyiben pedig a vendégeinek szeretne fürdőzési lehetőséget nyújtani, szintén megéri a medence kivitelezés. Cégünk, a Kerex-Óbuda Uszodatechnikai Kft. széles kínálatában megtalálhatóak a fémpalástos medencék is, amelyek több szempontból előnyösek. Különböző méretű, kör és ovoid alakú fémpalástos medencék egyaránt beszerezhetőek tőlünk. Bármilyen uszodatechnikai eszközre van szüksége a karbantartáshoz, nálunk kiválaszthatja ezeket is könnyen. Látogasson el bővebb információért a www.kerexobuda.hu weboldalra, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-4360120-as telefonszámon, vagy az info@kerexobuda.hu e-mail címen!