Lassan, de biztosan elérkezik a tavasz, és ahogyan a természet ismét életre kel, környezetünket is szeretjük egy kicsit megújítani. Talán Neked is van egy képzeletbeli listád a teendőidről, hiszen ilyenkor rendbe kell tenni a kertet, és biztosan akad néhány dolog a ház körül, ami javításra szorul. A feladatok megtervezése mellett azonban arról se feledkezz meg, hogy milyen felszerelésre van szükséged a munkához!

Szerszámokszerszámtartók és kesztyűk is kaphatók munkaruha webáruházunkban, termékeinket pedig nem csak szakembereknek ajánljuk!

Első a biztonság! Még a kerti munkának se kezdj kesztyű nélkül, hiszen a kézvédelem az egyik legfontosabb, ilyen feladatok esetén is. Olyan típust válassz, ami nem csak a kosztól véd, amikor például gazolsz, hanem ha kell, a vágás elleni védelemben is számíthatsz rá, amikor barkácsolsz. Ha szükséges, válassz több fajta kesztyűt, mely a munkavégzésed során biztos fogást és maximális védelmet nyújt. Lehet, hogy a kezed mellett a látásodat, hallásodat is óvnod kell, ha komolyabb munkába kezdesz. Ez esetben mindenképpen gondoskodj munkavédelmi szemüvegről, fültokról is.

Természetesen az sem mellékes, hogy mivel dolgozol! Vannak olyan szerszámok, amik szinte biztosan kelleni fognak, bármilyen házkörüli teendőbe is fogsz! Ilyen például a kalapács, a kés vagy a sniccer, de kiegészítőkre is szükséged lehet, például a mérőszalag sem maradhat ki a készletedből. Amikor ezek közül válogatsz, ne az árra helyezd a hangsúlyt, hisz a hatékony munkához olyan szerszámok kellenek, amik praktikus használatot tesznek lehetővé, ergonómiailag átgondolt a kialakításuk és megbízhatóak. Ahhoz, hogy igazán kényelmessé és egyszerűvé tedd a munkádat, célszerű a szerszámtartók között is körülnézned. Egy szerszámtartó öv vagy akár egy mellény, gondoskodhat arról, hogy mindig kéznél legyen, amire szükséged van, így időt spórolhatsz és nem kevés bosszúságtól is megkímélheted magad.

Bátran nézz körül munkaruha webáruházunk kínálatában, és rendelj profi eszközöket a kerti munkához is! A www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon kényelmesen böngészhetsz, de ha bizonytalan vagy, szívesen segítünk! Hívd a +36-1-260-3950-es és a +36-70-427-7301-es telefonszámok egyikét vagy írj üzenetet az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címre!