Berendezések, gépek vagy járművek gyártásával foglalkozik? Rendszer kifogástalan működéséért felelős, vagy javítási munkálatokat lát el? Bármilyen területen tevékenykedik, biztos, hogy nagy szüksége van a tömítőelemekre. Szimering gyártótól beszerezheti a célnak megfelelő méretű és típusú kellékeket, amelyek lehetővé teszik a biztonságos, előírásoknak megfelelő működést.

Ha két egymással közvetlenül kapcsolódó tér között elengedhetetlen az anyagáramlás megakadályozása vagy mérséklése, akkor szükség van tömítésre. Rengeteg tömítőelem elérhető a piacon, amelyek közül fontos körültekintően választani. Attól függően, hogy milyen anyagokról van szó, és pontosan hol kell a tömítőelemnek ellátni a feladatát, egymástól eltérő termékek alkalmazására van szükség. Az egyik leggyakrabban használt tömítés a szimmering, ami szintén elérhető többféle változatban. A szimering gyártó olyan elemeket készít, amelyek két mozgó elem egymáshoz képest történő tömítéséért felelősek. Különböző méretű szilikon szimeringek, és egyéb szimmeringek gyártására kerül sor, lehetőség van nagy mennyiség megrendelésére is. Bizonyára az a célja, hogy a tömítések hosszú időn keresztül töltsék be a funkciójukat. Ennek érdekében tanácsos régóta sikeresen működő szimering gyártóval felvenni a kapcsolatot.

Szerezze be a problémamentes működtetéshez szükséges tömítőelemeket közvetlenül a szimeringek gyártójától! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. magas színvonalú szolgáltatást nyújt, széles kínálatból választhatja ki a megfelelő termékeket. Bármilyen területen szeretne szilikon szimeringet, vagy más típusú tömítést felhasználni, nálunk hozzájuthat egyszerűen. Egyéni kérés szerint biztosítjuk a szimmeringet, és hasznos tanácsokkal is ellátjuk a hatékony, időtálló használat érdekében. Ha szeretne a tevékenységünkről többet megtudni, és a tömítőelemekről részletesen informálódni, látogasson el a www.ktt.hu weboldalra! Keressen bennünket bizalommal a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címen!