Korrózióálló anyagokat gyárt, és szeretne a hosszú élettartamról gondoskodni? Szükség van fémfelület érdességének csökkentésére? Szerkezeti hibák, mikrorepedések javítása vált elengedhetetlenné? Elektropolírozással kifogástalan eredmény érhető el, ezért érdemes ezt a speciális eljárást számos területen alkalmazni.

A gyártási és a javítási munkálatok során is fontos a sima felületekről gondoskodni, és lényeges a könnyű tisztíthatóság. A legtöbb esetben elengedhetetlen a nagyfokú korrózióállóság, a gázkicsapódás csökkentése, az optimális hegeszthetőség és forraszthatóság. Mindezek érdekében nagy segítséget jelent az elektropolírozás. Ha sor kerül a fémfelület érdességének csökkentésére, kevésbé tapadnak meg a szennyeződések, így ebből a szempontból is megéri az elektropolírozást alkalmazni. Mielőtt sor kerül az elektropolírozásra, nem maradhat el az alapos tisztítás, a zsírtalanítás, a különböző maradványok, ujjlenyomatok, oxidok eltávolítása, és a karcolások megszüntetése. Az elektropolírozás során speciális elektrolit oldatba kerül a munkadarab, és áramot vezetnek át a rendszeren a szakemberek. Az eljárással optimalizálhatóak a fémötvözetek felületének különböző tulajdonságai, és az energiaszint is. Ezt követően szükség van a tisztításra, a szárításra, majd hosszú időn keresztül lehet elégedett a végeredménnyel. Az előnyösebb esztétikai megjelenés, a jobb korrózióvédelem, és az egyszerű tisztítás érdekében is érdemes az elektropolírozás mellett dönteni.

Bármilyen alakú munkadarabon szeretne kiváló minőségű, funkcionális felszínt elérni, válassza az elektropolírozást! A KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. szakembereiként gyors és megbízható megoldást kínálunk a legmagasabb igényekhez igazodva. Rengeteg eszköz kezelésével foglalkozunk, a felhasználási területen, és a telephelyünkön is vállaljuk az elektropolírozást. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.korrofob.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9492392-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a korrofob@korrofob.hu e-mail címre!