Hegesztéstechnikai feladatokat lát el? Többen dolgoznak egy helyiségben, vagy szükség van berendezések, munkaeszközök védelmére? A biztonságos környezet kialakításában sokat segítenek a szikraálló hegesztési takaró ponyvák.

A gyártási és a javító munkák során is gyakran van szükség hegesztésre. Vannak munkaterületek, ahol folyamatosan ezt a tevékenységet végzik, így elengedhetetlen a jól felszerelt, biztonságosan kialakított környezet. A szakemberek testi épségének és egészségének védelme érdekében nem maradhat el a védőfelszerelés használata. A kesztyű, a hegesztőpajzs, a munkaruházat, és más kellékek is lényegesek a sérülések megelőzése miatt. A közelben található tárgyak, anyagok, valamint a munkatársak épségéről sem szabad megfeledkezni. Hatékony védelemre szolgálnak a szikraálló hegesztési takaró ponyvák, amelyek többféle változatban és méretben állnak rendelkezésre. A szikraálló hegesztési takaró ponyvák eleget tesznek a magas elvárásoknak, meggátolják a tűz keletkezését. Annak érdekében, hogy ne gyulladjon meg semmi a szikráktól, nagy szükség van a szikraálló hegesztési takaró ponyvákra. Akár a munkaterületen, akár máshol kerül sor a hegesztési munkálatok elvégzésére, mindenképp érdemes szikraálló hegesztési takaró ponyvákat beszerezni, és megfelelően elhelyezni.

Legyen körültekintő, és biztosítson minden feltételt a problémák elkerülése érdekében! Akadályozza meg mások sérülését, és az anyagi kár keletkezését szikraálló hegesztési takaró ponyvák alkalmazásával! Cégünk, a WESTEX Kft. széles kínálattal várja, nálunk többféle hőálló termék áll a rendelkezésére, amelyek közül egyéni igényei szerint választhatja ki a megfelelő termékeket. Többek között szikraálló hegesztési takaró ponyvák is elérhetőek, amelyek fontos szerepet töltenek be a hegesztéstechnikai munkálatok során. Látogasson el a www.westex.hu weboldalra, ahol bővebb információt szerezhet a különböző hatékony megoldásokról! Felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-94-510102-es telefonszámon, vagy a westex@t-online.hu e-mail címen!