Előnyösebb megoldást keres a hagyományos fehér címkénél? Kozmetikai vagy gyógyászati termékek címkézésével foglalkozik, és szeretné a feladatát kifogástalanul végezni? Érdemes a Herma etikett címke alkalmazása mellett dönteni, ami tökéletesen alkalmas a feladat ellátására.

Szinte mindenhol jelen vannak a címkék, hiszen ezek szükségesek a különböző termékek információkkal való ellátására. A megnevezés, a szavatossági idő, a vonalkód, a jellemzők, és más információk is a címkén találhatóak. Attól függően, hogy mekkora méretű és milyen alakú, anyagú felületről van szó, más-más típusú címkékkel lehet az esztétikus feliratozást megoldani. A kozmetikai és a gyógyászati termékek esetében nem előnyös a hagyományos fehér címke, sok esetben nem is mutat jól. Ilyenkor célszerű a Herma etikett címkét választani, ami fényes felületű, átlátszó, és időjárásálló. A Herma etikett címke elegáns megjelenést kölcsönöz, könnyen nyomtatható színes, valamint fekete-fehér nyomtatóval egyaránt. Ha felragasztás után igazításra, javítás miatt leszedésre van szükség, egyszerűen kivitelezhető, ugyanis a Herma etikett címke kis ideig áthelyezhető marad. Speciális felületének köszönhetően taszítja a szennyeződést, ha pedig tisztításra van szükség, nedvesen letörölhető. Ha olajjal, vízzel érintkezik, nem kell aggódni a tartóssága miatt, a Herma etikett címke kiváló ellenálló képességgel rendelkezik.

Találja meg a tökéletes címkézési megoldást a segítségünkkel! Válassza a Herma etikett címkét a kozmetikai és a gyógyászati termékek címkézéséhez, valamint szerezzen be más célra is kiváló minőségű öntapadó matricákat! A Micro-trend Bt. munkatársaiként a legjobb megoldásokkal készülünk, többféle kellék közül válogathat a felhasználási terület szerint. A Herma etikett címkék többféle méretben, kiszerelésben állnak rendelkezésre, és jól ellenállnak a külső hatásoknak. Informálódjon részletesen a www.micro-trend.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címen!