Alig várja, hogy kényelmesen pihenjen új otthonában, de még szükség van a megfelelő berendezésre? Praktikus és stílusos, tárolásra alkalmas szerkezeteket keres? A lakás bármely pontjáról van szó, könnyen megtalálhatja a tökéletes polcokat, ugyanis széles kínálat áll a rendelkezésére!

A lakberendezés során nagyon fontos szerepet töltenek be a szekrények és a polcok. Ezek a tárolásra alkalmas termékek lehetővé teszik az értékek átlátható elhelyezését. Minél nagyobb mennyiségről van szó, és minél kevesebb hely áll rendelkezésre, annál nehezebb a praktikus megoldás. Az egyedi méretű és kialakítású polcok azonban lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden eszköz és kellék helyét megtalálja Ön is. A polcok többféle anyagból készülhetnek, széles körben népszerűek a fapolcok, ezen belül a fenyőpolcok. Ezek a természetes alapanyagból gyártott, mutatós szerkezetek könnyen felszerelhetőek a falra, így alig foglalnak helyet. Érdemes a helyiségek minden részét figyelembe venni, hiszen rengeteg megoldás létezik. Kiváló ötlet a konyhabútor, vagy más szekrény és az ablak közé polcot felszerelni. Az előszobában, a hálószobában, a nappaliban az ülőalkalmatosságok fölött egyaránt érdemes polcot elhelyezni, mivel minimális helyet foglalnak. Lebegő polcokkal könnyen varázsolható különleges környezet kis alapterületű helyiség esetén is.

Találja meg az elképzeléseinek, és a helyiségek adottságainak megfelelő polcokat nálunk! Többféle típusú és méretű polcok állnak a rendelkezésére a www.polcmester.hu weboldalon. Bármilyen stílusú berendezési elemet részesít előnyben, nem okozhat gondot a tökéletes termék kiválasztása. A fapolcok hosszú sorában elérhetőek többek között a lebegő polcok, és a lapraszerelt változatok is. Egyedi megoldásokkal várjuk, amelyek segítségével különleges környezetet alakíthat ki, és egyszerűen oldhatja meg az eszközök, kellékek, dísztárgyak tárolását. Készséggel segítünk az Omni Opt Kkt. munkatársaiként. Egyéni igényeivel, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-2918027-es telefonszámon, vagy a polc@omniopt.hu e-mail címen!