Ingatlan kivitelezésére kerül sor, és szeretne minden fontos lépést megtenni annak érdekében, hogy megőrizze az épület kiváló állapotát hosszú éveken keresztül? Problémák alakultak ki a tető szigetelésének hiánya vagy hibája miatt? Több szempontból fontos a kifogástalan megoldás, ezért célszerű hozzáértő szakemberek segítségét kérni.

tető szigetelésének legfontosabb feladata az eltávozó hő mennyiségének minimálisra csökkentése. Lakóingatlanban, munkaterületen ez főként lényeges, hiszen a téli hidegben fűtött beltéri helyiségek meleg levegője felfelé áramlik. Ha hiányzik a tető szigetelése, vagy nem megfelelő a kivitelezés, akkor nagy mennyiségű hő távozik, ami miatt jelentősen növekedhetnek a kiadások. Nem csak a hőszigetelés lényeges, hanem a vízszigetelés is, aminek a hiánya a lapostetős épületeknél óriási problémákat okozhat, ugyanis ezeknél még nehezebben folyik le a csapadék. Annak érdekében, hogy ne kelljen a beázástól tartani, szükség van a hatékony vízszigetelésre. Hozzáértő szakemberek rövid idő alatt elvégzik a feladatot, sőt lehetősége van olyan szolgáltatót választani, ahol vállalják a víz- és a hőszigetelést is. A jelenlegi időszakban a legjobb döntés a munkálatokat ellátni, így a nyári esőzések, és a téli hónapokban sem lesz gondja a tető szigetelését illetően. Nem tanácsos megvárni, amíg komolyabb problémák alakulnak ki, mint például a penészesedés, vagy az értékek elázása. Akár régi, akár új ingatlanról van szó, fontos a tető szigetelését minél hamarabb biztosítani.

Spóroljon sokat, és óvja az épület állapotát, valamint a beltéren található értékeket hatékony tető szigeteléssel! Annak érdekében, hogy precíz és gyors munkavégzésre, valamint kiváló minőségű anyagok felhasználására kerüljön sor, bízza ránk a feladatot! Cégünk, az Aqua-Szig Bt. színvonalas szolgáltatást nyújt lapostető hőszigetelés és vízszigetelés esetén is. Korszerű eszközökkel, és a legjobb termékekkel, rövid határidővel teszünk eleget a kérésének. Profi szakemberekkel dolgozunk együtt, így maximálisan elégedett lehet a tető szigetelésével. Szerezzen bővebb információt a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-20-9341490-es telefonszámon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!