Bontás- és sérülésmentes anyagvizsgálatra van szükség? Olyan módszert szeretne alkalmazni, ami biztosítja az adott elem belső hibájának felfedezését? Replika vizsgálattal megoldhatja a feladatot, ugyanis ez a legprecízebb módszer a feladat ellátására.

Az ipar különböző területein sok olyan anyag felhasználását és beépítését is végzik, aminek előzetesen vagy utólag szükség van a precíz ellenőrzésére. Keletkezhet az adott anyagban olyan sérülés, ami külsőleg nem látható, és az egyszerűbb vizsgálati megoldások nem alkalmasak ennek felfedezésére. Ilyen esetben óriási segítség a replika vizsgálat, aminek több előnye van. Nagy pontossággal megállapítható a probléma helye, darabolás vagy behatolás nélkül elvégzi a feladatot. A replika vizsgálat sérülésmentesen megállapítja, hogy hol történt szakadás, repedés, vagy hol található anyaghiba. Az iparágakban történő munkafolyamatok során törekedni kell a kiváló előállításra, a precíz, pontos munkavégzésre. A felhasznált elemek, szerkezetek és anyagok nem lehetnek anyaghibásak, és nem hordozhatnak láthatatlan sérülést. A korábban alkalmazott módszerek más megoldásokat jelentettek, ami bizonyos esetekben jelenleg nem alkalmazható. A hibaelhárítást, a javítást, a cserét gyorsabban és könnyebben el lehet végezni a replika vizsgálat segítségével. Kár nélkül van lehetőség a problémás tényezőket felfedezni. A replika vizsgálat a legprofibb módon teszi lehetővé a feltérképezést, és a minőség megismerését. A replika vizsgálat alkalmazása egyre inkább elterjedt, sokan fordulnak a szakemberekhez emiatt. A replika vizsgálatot elvégző munkatársak segítsége egyre szélesebb körben nélkülözhetetlen, számos iparágban van rá szükség.

Bízza hozzáértő szakembereinkre a replika vizsgálatot, és használja ki ennek a korszerű módszernek az előnyeit! Minden információt átadunk a hatékony megoldás érdekében. Jusson bővebb információhoz a www.rumtesting.hu weboldalon, és forduljon hozzánk egyéni kérésével a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!