Sok problémával szembesül a fal vizesedése miatt? Szeretné ennek az okát kideríteni és megszüntetni? Régi épületet vásárol, ahol szükség lesz a felújítási munkálatok minél gyorsabb elvégzésére? A vizesedést könnyen meggátolhatja nehezen hozzáférhető helyeken is injektálással.

Az épület falainak nedvesedése és penészesedése nagy problémát jelent, amit fontos minél hamarabb megszüntetni. Régi falak esetén valószínű, hogy a talajból felszívott víz miatt következik be a nedvesedés. Esztétikai szempontból, és az ingatlan állapotát tekintve egyaránt lényeges a megoldás. Az egészség megőrzését illetően szintén elengedhetetlen a megfelelő eljárás alkalmazása, ugyanis a penész különböző panaszok, betegségek kialakulását okozhatja. Ha az Ön épületének falai vizesek, tanácsos minél hamarabb szakember véleményét kérni. Talajvíznyomás és felszívódó talajnedvesség ellen is kiváló módszer az injektálás. Az injektálásra alkalmas anyag impregnálja a kapillárisok felületét, ennek köszönhetően nem mozognak a víz részecskéi felfelé, és megszűnik a felszívódás. A falszigetelés injektálással minden körülmények között alkalmazható, szinte bontás nélkül, így elkerülheti a fáradalmas, kellemetlenségekkel járó munkálatokat. Az év bármely részében sor kerülhet az injektálás elvégzésére, és a szűk hely sem jelent gondot, azonban fontos, hogy hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberek lássák el a feladatokat.

Kérje megbízható segítségünket a problémák mielőbbi megszüntetése érdekében! Bízza cégünkre, a Aqua-Szig Trade Kft.-re a falszigetelést injektálással! Helyszíni felmérést követően javasoljuk a legmegfelelőbb eljárást. Válaszfalak, és szűk hely esetén sem okoz gondot a feladatok precíz elvégzése. Magasnyomású injektálással is dolgozunk, ami függőleges és vízszintes szigetelésként egyaránt alkalmazható. Jusson bővebb információhoz a www.basa-falszigeteles.hu internetes oldalon, és keressen bennünket bizalommal telefonon a 06-70-2644349-es számunkon, vagy írjon nekünk a pbasahidi@gmail.com e-mail címre!