Szeretne a hideg hónapokban költséghatékonyan fűteni, és az optimális hőmérsékletet a meleg hónapokban is könnyen fenntartani? Felújításra vagy kivitelezésre készül, így sor kerül a nyílászárók beépítésére is? Sok múlik az ablakok minőségén, ezért célszerű ezek kiválasztására nagy figyelmet fordítani. Ha műanyag ablakok mellett dönt, egész évben elégedett lehet minden szempontból.

Az elmúlt években egyre szélesebb körben vált népszerűvé a műanyag ablak. Ennek több oka is van, hiszen számos szempontból megéri alkalmazni. Az ablakok fontos szerepet töltenek be minden épület esetében, főként a lakóingatlanoknál lényeges a magas minőség. A kiváló hő- és hangszigetelés, a jól zárhatóság, a minimális karbantartás, az időtállóság mind elmondhatóak a műanyag ablakról. Mindezeket figyelembe véve rendkívül jó ár-érték arány jellemzi a műanyag ablakokat. Jó értékekkel rendelkeznek a szélállóságot, a légáteresztést, valamint a vízállóságot tekintve is. Ha szükség van a régi ablakok cseréjére, vagy építkezésre kerül sor, mindenképp érdemes a műanyag ablakok mellett dönteni. Többféle változat közül lehet választani, és a felhasznált anyagokon kívül lényeges az összeépítési technológia is. Nyíló, bukó és nyíló-bukó típusok egyaránt elérhetőek, amelyek közül egyéni igénye szerint rendelheti meg Ön is a tökéletes változatot.

Gondoljon az energiatakarékos és biztonságos környezetre, amikor kiválasztja a nyílászárókat! Döntsön olyan termékek mellett, amelyek eleget tesznek az elvárásainak hosszú éveken keresztül! Jól szigetelő, strapabíró, esztétikus műanyag ablakok rendelésére adunk lehetőséget. Cégünk, az Ablaktherm Kft. biztosítja azokat a termékeket, amelyek segítségével komfortos, kényelmes, biztonságos, és költséghatékonyan fenntartható ingatlan tulajdonosa lehet. A műanyag ablakokat vecsési lakosoknak főként ajánljuk, ahol rendelkezésre áll bemutatótermünk is. Jusson bővebb információhoz az m.akciosablak.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-70-3606168-as telefonszámon, vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!

#BBD0E0
»