Szürkés-barnás árnyalatú szennyeződésréteg csúfítja el a gres padlót? A rossz hír, hogy ezt garantáltan nem fogja eltüntetni a napi takarítás, még akkor sem, ha igazán alapos munkát végez a személyzet. Van azonban jó hír is, mégpedig az, hogy a szakszerű gres padló tisztítás ragyogóan tisztává varázsolja a burkolatot és a gyors visszaszennyeződést is megakadályozza!

A gres padló nem csupán mutatós, hanem remek kopásállóság is jellemzi, nem meglepő hát, hogy a legkülönfélébb helyeken választják ezt a burkolatot. Ám ahogy minden padlótípusnak, ennek is megvan a maga gyengesége, mégpedig a porózus felület, ami rendkívül nehezen tisztíthatóvá teszi a padlót. Előbb vagy utóbb megjelenik egy fátyolos szennyeződésréteg, azonban azt, hogy ez mikor történik meg, sokféle tényező befolyásolja.

Fontos egyfelől maga a burkolólap, annak minősége és a porózusság mértéke. Nem mindegy ugyanis, mennyire barázdált a felület; minél nagyobbak a mélyedések, annál kevésbé csúszik, viszont annál nehezebb a gres padló tisztítása is.

Másfelől nagy jelentősége van az alkalmazási területnek, más jellegű szennyeződésekkel kell számolni egy ipari konyhában, mint például egy műhelyben. A szennyeződés fajtája mellett az igénybevétel intenzitása is számít, amit szintén a környezet határoz meg.

Egyetlen dolog biztos, a padlót elcsúfító szennyeződésréteget hagyományos módszerekkel és eszközökkel lehetetlen eltávolítani. Ha sikerül is halványítani a foltokat, az eredmény nem marad tartós, a gres padló tisztítása tehát speciális technológiát és tisztítószereket követel. Ahhoz, hogy a burkolat megőrizze szépségét, célszerű rendszeresen beiktatni a professzionális tisztítást, ami nem csak látványos, hanem egyben hosszan tartó eredményt biztosít.

Cégünk, az ÁM System Bt. segít újjá varázsolni a burkolatot, hiszen a gres padló tisztítás az egyik szakterületünk, amihez a leghatékonyabb módszereket vetjük be. A www.amsystem.hu weboldalon bővebben tájékozódhat szolgáltatásunkról, ha pedig meggyőztük és elérkezettnek látja az időt egy alapos tisztításra, várjuk megkeresését a +36-70-339-3555-ös telefonszámon vagy az info@amsystem.hu e-mail címen!