Fém munkadarabokkal dolgozik, amelyek időtállósága, jó strapabíró képessége elengedhetetlen? Fontos, hogy ezek kiválóan ellenálljanak a hőnek is? Kerámiaszórással minden szempontból kifogástalan eredményt érhet el, amit hozzáértő szakemberek elvégeznek rövid időn belül.

Az emberek régóta használnak fémből készült eszközöket, rengeteg berendezés gyártása során is alkalmazzák ezt az anyagot. Az ipar területén nélkülözhetetlen termék, ezért lényeges, hogy mindig rendelkezésre álljon a megfelelő mennyiségben. Abban az esetben felel meg az elvárásoknak, és tölti be a szerepét jól, hosszú időn keresztül, ha nem marad el a felületkezelése.

A különböző külső tényezők többféle módon hatnak az anyagra, így a fémre is, ezért elengedhetetlen ezekkel szemben védekezni. Szükség lehet kopásálló bevonat készítésére, ami nagyon sokat segít abban, hogy a fém még strapabíróbb legyen. Erre a célra szolgál a kerámiaszórás, ami rendkívül hatásos módszer. Ennek során speciális pisztollyal kerülnek a megolvasztott kerámia részecskék a tisztított felületre.

Gyakran vannak a fémből készült tárgyak olyan környezetben, ahol magas hőmérséklet mellett is jól helyt kell állniuk. Ebben is segít a kerámiaszórás, ugyanis lehetővé teszi a hőálló bevonat létrehozását. Utólag is gondoskodhat a fém munkadarabok tulajdonságainak javításáról, amennyiben a kerámiaszórás mellett dönt.

Ha a szélsőséges viszonyok, vagy a folyamatos használat miatt már nem tesznek eleget a fémek az elvárásoknak, sokkal inkább megéri a kerámiaszórást alkalmazni, mint a teljes cserét választani. Hozzáértő szakemberek vállalják a kerámiaszórás elvégzését, így rövid időn belül állhatnak a rendelkezésére az ismét hibátlan állapotú fém munkadarabok. Többek között nyomdai és hengerművi henger, tengely, dugattyú, fűtőszál esetén is alkalmazható az eljárás. A felszórást követően nem okozhat problémát a köszörülés, a polírozás, és a leppelés sem.

Mentse meg a fém munkadarabokat, gondoskodjon a hibátlan állapotukról kerámiaszórás segítségével! Készséggel állunk a rendelkezésére a WELDTECH HEGESZTÉSTECHNOLÓGIAI Kft. munkatársaiként. Többet megtudhat az általunk alkalmazott eljárásokról a www.weldtech.hu weboldalon. Forduljon hozzánk bizalommal a 06-34-551555-ös telefonszámon, vagy a weldtech@weldtech.hu e-mail címen!