Szeretne meggyőződni arról, hogy a rendszere jó állapotban van jelenleg is? Különböző berendezéseket, eszközöket működtet, és fontos, hogy ezek kiválóan töltsék be a szerepüket? Könnyen kimutathatóak a felületi és a belső hibák ultrahangos falvastagságméréssel, amit hozzáértő szakemberek rövid időn belül végeznek el a kérése szerint.

A különböző berendezések, eszközök, és egyéb szerkezetek nagyon fontos szerepet töltenek be az ipari területeken. Csak akkor működtethetőek biztonságosan, az elvárásoknak megfelelően, hatékonyan a rendszerek, ha ezek eleget tesznek az igényeknek. A problémák megelőzése érdekében lényeges a rendszeres ellenőrzésük, ami többféleképpen végezhető el.

Speciális eljárások alkalmazására van lehetőség, amelyekkel kimutathatóak a rendellenességek. Ilyen az ultrahangos falvastagságmérés is, ami lehetővé teszi a felületi és a belső hibák kimutatását. Előfordulhat, hogy egy oldalról hozzáférhető felületek esetén van szükség a pontos mérésre, amire kiválóan alkalmas az ultrahangos falvastagságmérés.

Elengedhetetlen a felületi előkészítés, és a pontosságot befolyásolja a mérendő vastagság, a vizsgálófej frekvenciája, a készülék. Öntvények, hegesztési varratok, kovácsolt vagy forgácsolt elemek hibakereső vizsgálata egyaránt kivitelezhető az ultrahangos módszerrel.

A célnak megfelelően, precízen, a lehető legrövidebb időn belül sor kerülhet a feladat elvégzésére, amennyiben ezen a területen tapasztalt, hozzáértő szakemberekkel veszi fel a kapcsolatot.

Használja ki a korszerű módszerek által nyújtott lehetőségeket, és ellenőrizze időben a rendszer elemeit! Győződjön meg a kifogástalan állapotról, ha pedig szükség van javításra, cserére, kerüljön sor erre minél hamarabb! Cégünk, a R.U.M. Testing Kft. különböző vizsgálati módszereket alkalmaz, amelyek segítenek a problémamentes, hatékony működtetésben. Többek között foglalkozunk ultrahangos falvastagságméréssel is, amely során jól kimutathatóak a sík jellegű, valamint a térfogatos hibák is. Tudjon meg többet erről az eljárásról, és más általunk végzett tevékenységekről is a www.rumtesting.hu weboldalon! Keressen bennünket bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámon, vagy az iroda@rumtesting.hu e-mail címen!