Szeretné javítani a termelékenységet és egyben csökkenteni munkavállalói fizikai terheit? Megbízható munkaeszközt keres az emelési feladatokhoz, de nehezen ismeri ki magát a végtelennek tetsző kínálatban? Érdemes körülnéznie a professzionális használatra tervezett hidraulikus emelők között, melyek között biztosan megtalálja az Önnek való típust!

Ha a dolgozóknak nap, mint nap komoly terheket kell emelniük pusztán kézi erővel, az nem csak jelentősen lassítja a munkát, de balesetek okozója is lehet. Hosszú távon ez az állapot nem fenntartható, az emelési feladatokhoz szükség van egy jól megválasztott eszközre, ami segít hatékonyabbá és egyben biztonságosabbá tenni a munkát.

Amennyiben nincs szükség speciális megoldásra, csak egy egyszerű, de jól terhelhető munkaeszközre, akkor a hidraulikus emelők közül érdemes választani. Ezek mindegyike megbízható, kompakt szerkezet, melyek teherbírása meglepően magas, akár 15 tonna is lehet, de természetesen vannak kisebb, 3-4 tonna teherbírású változatok is. A másik fontos szempont az emelési magasság, ami szintén modell függő, de általánosságban fél méter körül van a maximum.

Mivel a legtöbb esetben többféle feladathoz alkalmazzák az emelőt, az áthelyezhető emelőlap vagy a mobilitást szolgáló kerék az alapvető elvárások között szerepel. Ezen felül az alkalmazási területen felmerülő igényeket kell figyelembe venni, ez lehet például egy olyan egyszerű, de praktikus funkció is, mint amilyen a levehető fogantyú. Vannak olyan típusok, ami extra biztonságot nyújtanak, ide tartozik többek között a túlterhelés elleni védelem, ami szintén fontos szempont lehet.

Hidraulikus emelők széles kínálatát biztosítja cégünk, a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft.! Termékeink között csupa megbízható, sokoldalú eszköz kapott helyet, melyek bármelyike hasznos társ lehet az Ön munkaterületén is.

Tekintse meg kínálatunkat a www.jouleing.hu weboldalon, és ha segítségre van szüksége a választásban, kérdezzen bátran szakértőinktől. Hívja a +36-70-413-4199-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@jouleing.hu e-mail címre!