A környezet védelme éppen olyan fontos Önnek, mint a szakszerű, szabályoknak megfelelő munkavégzés? Ha a tevékenysége megköveteli, nem maradhat el a hulladékkezelési engedélyek beszerzése, a jó hír viszont az, hogy nem kell és nem is ajánlott egyedül belevágnia az engedélyezési eljárásba. Felejtse el az ügyintézést, inkább bízza magát profikra!

Számtalan olyan tevékenységi kör van, ami szigorú előírásokhoz van kötve, és ez nem puszta bürokrácia, hiszen a cél a környezet védelme. Egyetlen cég sem engedheti meg magának, hogy munkafolyamatai bármilyen módon kárt okozzanak az élővilágban, nem véletlen hát, hogy a hulladékkezelést minden esetben komoly papírmunkának kell megelőznie.

Összetett engedélyezési eljárásról van szó, melyekben rendszerint részt vesz a környezetvédelmi hatóság és a vonatkozó szakhatóság is, ezt pedig csak tovább bonyolítja, ha veszélyes hulladék kezelése is tartozik a tevékenységhez. Másra van szükség szállításhoz, mint előkezeléshez, hasznosításhoz vagy kereskedelmi tevékenységhez, ami szintén megnehezíti az ügyintézést.

Érthető, ha Ön sem szeretné beleásni magát mindezekbe, hiszen egyfelől rengeteg utánajárást követel, másfelől magában hordozza a tévedés, bírságolás lehetőségét. Ha szeretné megkímélni magát mindezektől, van rá lehetősége, és ez a legjobb, amit tehet. Olyan partnerre érdemes bíznia magát, akinek a hulladékkezelési engedélyek beszerzése rutinnak számít.

Cégünk, a Filantrop Kft. környezetvédelmi szolgáltatása igen sokrétű, és számos egyéb teendő mellett a hulladékkezelési engedélyekkel kapcsolatos ügyintézést is felöleli. Szakmai jártasságunknak köszönhetően számunkra nem jelent kihívást eligazodni az engedélyezési eljárások bonyolultnak tetsző világában.

Segítünk, hogy a folyamat egyszerű és gyors legyen, Ön pedig a saját feladataira tudjon koncentrálni. Szolgáltatásunkról a www.filantrop.org webcímen tájékozódhat, ajánlatot pedig a +36-76-322-321-es telefonszámon vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen keresztül tud kérni. Várjuk megkeresését!