Az összes munkaruhád megfelel a szabványoknak és a biztonság mellett még a kényelemre is nagy hangsúlyt fektettél a beszerzésnél! Ez nem rossz, de ne gondold, hogy hátradőlhetsz, a java még csak most jön! Persze, ha Számodra is fontos, hogy jól teljesíts, sőt, még az is, hogy stílusos is legyen a megjelenésed! Tarts velünk, és nézzük meg együtt, hogyan tudják hatékonyabbá tenni a munkádat a gondosan megválasztott övek, szerszámtartók!

Az utcai viseletre szánt nadrágok között vannak ugyan olyanok, amik öv nélkül is megállják a helyüket. De amikor munkába indulsz, bizonyára Te sem feledkezel el erről a kiegészítőről, hisz tudod, ha egész nap mozgásban vagy, akkor a funkciója miatt nélkülözhetetlen, míg ha ügyfelekkel találkozol, partnerekkel egyeztetsz, az öv esztétikai szerepe kap nagyobb hangsúlyt.

Bárhogy is legyen, egy jó bőr öv biztosan nem hiányozhat a szekrényedből, ez olyan alap darab, ami univerzálisan használható szinte bármihez, munkaidőben és azon túl is. Megállja a helyét, ha a vendéglátásban dolgozol, de akkor is jó választás, ha raktárosként tevékenykedsz vagy éppen az épületgépészet a szakterületed. A bőr kifejezetten tartós alapanyag, fém csattal pedig extrán mutatós.

De mi a helyzet akkor, ha a munkád jellege vagy maga a helyszín valami egészen mást kíván meg? Ha olyan strapabíró övet keresel, amire szerszámokat aggaszthatsz vagy szerszámtartókat is rögzíthetsz? Ilyenkor minden bizonnyal egy rugalmas vagy gurtnis öv a Neked való jó választás, ami nem csak praktikus, de könnyen is tisztítható. Mivel a legtöbb, ilyen típusú munkavédelmi kiegészítő, öv műanyag csatos, akkor is bátran használhatod, ha gyakran kell detektoros kapun áthaladnod, vagy esetleg fémallergiád van.

Ha pedig még ennél is többre vágysz, szinte biztosan egy szerszámtartó is kell Neked! Az ilyen kiegészítőnek köszönhetően az összes eszközöd – szerszámod, szöged, csavarod – kéznél lehet munka közben, méghozzá úgy, hogy mindez a legkevésbé sem akadályoz a mozgásban. Könnyen hozzáférhető, speciálisan egy-egy eszköznek, például kalapácsnak, késnek, tollnak tervezett tartókkal hatékonyabb lesz a munkád, mint valaha.

Érdekel? Bővebb információra lenne szükséged? Vásárolnál? Nézz szét a www.munkaruha-munkacipo.hu weboldalon, és válassz! Egy új övvel vagy egy remekbe szabott szerszámtartóval bővítsd a kelléktáradat!

Ha Te is a Snickers munkaruha elkötelezett híve vagy, nálunk garantáltan megtalálod a nadrágjaidhoz tökéletesen passzoló Snickers és CLC kiegészítőket! Kérdéseidet tedd fel bátran a +36-70-701-1617-es telefonszámon vagy az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen, szívesen segítünk!