Ipari feladatokat lát el, amelyek során nyomtatott áramkörrel is dolgozik? Speciális eszközökre van szüksége a munkája felelősségteljes, pontos elvégzéséhez? A célnak legmegfelelőbb szerszám nyomtatott áramköri lemezhez egyszerűen beszerezhető a segítségünkkel.

Az elektronikai technika területén kiemelt szerepe van a nyomtatott áramköri szerelésnek. Az évek során folyamatosan fejlesztettek a szakemberek, és az eleinte bonyolult, fáradalmas, időigényes feladatokat felváltották más módszerekkel. Ennek köszönhetően ma már korszerű eljárások alkalmazására kerül sor.

A nyomtatott áramkör egy hálózat, ami egy szigetelő lemez felületén vagy felületein elhelyezett, fémfóliából kialakított forrasztási pontokból, valamint az ezeket összekötő vezető sávokból tevődik össze. Különböző lemezek állnak rendelkezésre, lehetnek merevek, vagy rendkívül hajlékonyak, állhatnak egy vagy több rétegből is.

Ha áramkörök készítésére kerül sor, akkor alapvető anyag a folizált lemez. Többféle módszer alkalmazására van lehetőség a tervek megvalósítása érdekében. Fontos, hogy mindig a célnak megfelelő, körültekintően választott eszközök és anyagok legyenek felhasználva.

Szükség lehet szerszámra a nyomtatott áramköri lemezhez, aminek a beszerzése nem okozhat gondot. Hozzáértő szakemberek rövid időn belül biztosítják a tökéletes eszközt. Minden elem rozsdamentes anyagból, a csatlakozófej rézötvözetből készül.

Nem szabad megfeledkezni az esetleges fémleválásról sem, ami könnyen megakadályozható Protefan bevonattal. Egyéni kérése szerint történik a tartó hosszának méretezése.

Biztosítsa a speciális feladatok ellátásához szükséges, célnak megfelelően kialakított eszközöket egyszerűen! Ha szerszámot nyomtatott áramköri lemezhez keres, a legjobb helyen jár, ugyanis szakembereink a kérése szerint nyújtják át a terméket.

Cégünk, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. különböző típusú szerszámokat kínál, többek között nyomtatott áramköri lemezhez készített változatot is. Szerezzen bővebb információt a szolgáltatásunkról a www.korrofob.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-30-9492392-es telefonszámon, vagy a korrofob@korrofob.hu e-mail címen!