Áramlástechnikai feladatok ellátására készül? Rendszer kiépítését vagy fejlesztését tervezi? Ha áramló közeg mérésére van szükség, célszerű a kapcsolatot Venturi cső gyártással foglalkozó szakemberekkel felvenni, akik biztosítják a megfelelő eszközt, és ellátják tanácsokkal is.

Az ipari méréstechnika területén különböző fizikai paraméterek változásának érzékelésére, mérésére, dokumentálására kerül sor. Két fő részre oszthatóak, a villamos és a nem villamos mennyiségekre. Az utóbbi csoportba tartozik az áramlás mérése, folyékony, gáz vagy szilárd anyagok szállítása során.

Több működési elv különböztethető meg, amelyek alapján szükség van a megfelelő áramlásmérő alkalmazására. Az áramlási mérési elvű, nyomáskülönbség elvén mérő eszközök közé tartozik a Venturi cső.

Sok esetben elengedhetetlen a szűkítő elemes áramlásmérő, ilyenkor nem maradhat el a Venturi cső gyártással foglalkozó szakemberek felkeresése. Ez a speciális kialakítású termék fokozatos szűkületből és bővületből, valamint mérőtorokból áll. A szűkület eredményezi a vízhozam meghatározásához szükséges nyomáskülönbséget. A Venturi cső gyártása során megcsapolás rész lesz kialakítva, amelyen keresztül lehet pontosan mérni.

A Venturi cső gyártásának előnye, hogy nincs szükség külső energiaforrásra, és mozgó alkatrészre sem a feladatok költséghatékony és gördülékeny megoldásához. A legjobb ötlet rögtön olyan szolgáltatót választani, ahol különböző mérőeszközök kivitelezését végzik, és egyéni kérése szerint adják át a megfelelő munkaeszközöket.

Gondoskodjon a biztonságos, hatékony, gazdaságos működtetésről! Áramlástechnikai feladatok megoldásához használja a Venturi csövet, amit bármikor beszerezhet tőlünk! Cégünk, a Flow-Cont Kft. nagy tapasztalattal nyújt segítséget ezen a területen. Különböző mérőeszközök kivitelezésével, fejlesztésével is foglalkozunk így más eszközök igénye esetén is érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.flowcont.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címen!