Termékek gyártásával foglalkozik? A címkékkel történő ellátás is a feladatai közé tartozik? Lehetősége van az öntapadó címke gyártást igényei szerint kérni, és kiváló ötlet a csomagolóanyagot is ugyanott beszerezni.

Rengeteg munkaterületen van szükség címkék felhasználására. Ezeken könnyen megjeleníthetőek a fontos információk, lehetőség van vonalkód nyomtatására is, aminek köszönhetően még több adat válik elérhetővé az azonosítást követően.

Lényeges, hogy a matrica jó minőségű legyen, olvasható a felületén megjelenített tartalom, precízen, a legideálisabb helyre legyen ragasztva a terméken. A folyamatnak az első lépése a tervezése, és a megfelelő öntapadó címke gyártása, amit mindenképp tanácsos nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízni.

Több szempont meghatározza, hogy pontosan milyen, mekkora címkékre van szükség. Attól függően, hogy kültéren vagy beltéren, mekkora méretű, milyen anyagú csomagolással ellátott árukról van szó, más-más megoldással lehet a legjobb eredményt elérni.

Figyelembe kell venni, hogy milyen felületre kell tapadnia a matricának, ezért fontos feladat a ragasztó kiválasztása. Normál ragasztós, visszaszedhető, valamint erős ragasztófelülettel ellátott termékek egyaránt felhasználhatóak.

Spóroljon sok időt és energiát, bízza ránk az öntapadó címke gyártást! Vegyen át olyan kellékeket, amelyek minden szempontból eleget tesznek az igényeinek! Cégünk, a Bakator Kft. több évtizedes tapasztalattal nyújt megbízható megoldást. Kiegészítő szolgáltatásaink közé tartozik az öntapadó címke gyártás, amit gördülékenyen, a kérése szerint tudunk elvégezni korszerű gépparkunknak köszönhetően.

Érdemes a hullámkarton dobozokat, vagy a papírzsákokat, tasakokat, táskákat is tőlünk megrendelni. Kiváló minőségű anyagokból készítjük el ezeket, így nem csak esztétika, hanem strapabírás, időtállóság szempontjából is elégedett lehet. Tájékozódjon bővebben a tevékenységeinkről a www.bakator.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-2232666-os telefonszámon, vagy a beszerzes@bakator.hu e-mail címen!