Szállítmányozással foglalkozik, ezért szüksége van az erre kiválóan alkalmas gépjárműre? Esetleg több jármű fenntartásáért is felelős, amelyeket igyekszik az igények szerint biztosítani? A kamion ponyva megrendelhető egyéni igények szerint, így olyan fedőanyagot alkalmazhat, amely minden szempontból megfelel az elvárásoknak.

A kamionok fontos szerepet töltenek be a mindennapi életben, hiszen lehetővé teszik a különböző áruk nagy mennyiségben történő, gyors és biztonságos szállítását. Rengeteg sofőr közlekedik az utakon ilyen járművel, ami felelősségteljes feladat.

A külső hatások, a szélsőséges időjárási viszontagságok könnyen kárt tudnak okozni, ezért lényeges a termékek fedett, zárt helyen történő elhelyezése. Emellett viszont elengedhetetlen az egyszerű hozzáférhetőség is, így nem lehet fixen rögzített minden oldal a gépjármű rakodóterén.

A kamion ponyva lehetővé teszi a gördülékeny, praktikus rakodást. A hagyományos, fémzáras ponyva mellett egyre szélesebb körben elterjedt az oldalrolós kivitelű kamion ponyva alkalmazása. Biztonsági ponyva segítségével meggátolható az illetéktelenek árukhoz való hozzájutása, vékony dróthálóval erősített kamion ponyva védi az értékeket.

A különböző típusokról érdemes előzetesen informálódni, és a célnak leginkább megfelelőt megrendelni. Lehetőség van a kamion ponyvát felirattal, ábrával is ellátni, ami sokat jelent a népszerűsítést illetően. Forduljon hozzáértő szakemberekhez, akik a kérése alapján vállalják a gyártást!

Gondoskodjon az áru biztonságos szállításáról egyedi és strapabíró megoldással! Ossza meg velünk egyéni igényeit a kamion ponyva megjelenését, méreteit, típusát illetően, és alkalmazza a legmegfelelőbb módszert! Cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt, kérése szerint biztosítjuk a tökéletes kamion ponyvát, és lehetőséget kínálunk gépkocsi ponyva, raktársátor, valamint más termékek megrendelésére is. Informálódjon a www.hungaplan.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-96-364057-es telefonszámon, vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!