Ipari területen végzi a munkáját, vagy új épület kialakítására kerül sor? Felelősséggel tartozik a biztonságos üzemeltetést illetően? Fontos feladat az ipari kémény tisztítás, amire a szabályoknak megfelelően, szakszerűen kerülhet sor, így megelőzheti a problémák kialakulását.

A kémények lényeges szerepet töltenek be minden olyan épület esetében, ahol szükség van az égéskor keletkező gázok, égéstermékek elvezetésére. Emellett felelősek az optimális égés elősegítéséért is a huzat növelésével. Sok múlik azon, hogy mekkora a kémény keresztmetszete, milyen mértékű az égéstér elzártsága.

Fontos, hogy jól működjön a kéményrendszer, ugyanis csak így kerülhetőek el a balesetek, csökkenthető a légszennyeződés, és optimalizálható a fűtésre fordított költség. Ennek érdekében nem maradhat el az ipari kémények tisztítása sem, amit szakemberek végeznek el rendszeresen.

Ha Ön ipari területen tevékenykedik, nem szabad megfeledkeznie erről a feladatról. Bármikor felkeresheti az ipari kémények tisztításával foglalkozó szolgáltatót, ahol informálják minden teendővel kapcsolatban, és az előírások szerint látják el a teendőket.

Speciális eszközökkel, korszerű felszereléssel, nagy tapasztalattal rövid idő alatt sor kerülhet a kéményseprésre. Hasznos tanácsokkal látják el, és időben kiderülhet, ha elengedhetetlenné vált valamilyen hiba elhárítása.

Gondoskodjon az elvárásoknak megfelelő működtetésről egyszerűen! Kérje hozzáértő szakembereink segítségét, akik gördülékenyen, az előírások szerint végzik el az ipari kémény tisztítást! Cégünk, a FILANTROP Kft. korszerű háttérrel rendelkezik, az egyéni kérések, és a szabályok szerint kerül sor a teendők ellátására.

A kéményseprésről, a terv felülvizsgálatáról, a kéményátvételről, és minden egyéb munkafolyamatról részletesen tájékozódhat a www.filantrop.org weboldalon, ugyanis teljes körű szolgáltatást nyújtunk az adott helyszíneknek és az igényeknek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-76-322321-es telefonszámon, vagy a filantrop@filantrop.org e-mail címen!