Munkadarabokat gyárt, és szeretné a felületkezelést gördülékenyen, precízen, ugyanakkor költséghatékonyan végezni? Számos esetben a legjobb megoldás a porszóró kabin alkalmazása, amit megrendelhet a saját munkaterületére, vagy kérheti a bérfestést is, így profik kezében tudhatja a feladatok ellátását.

A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően egyre több kiváló módszer terjed el, amelyekkel biztosítható a termékek időtállósága, jó ellenálló képessége. A szakemberek nem csak erre ügyelnek a fejlesztések során, hanem a környezet védelmét és a gazdaságosságot is figyelembe veszik.

Az oldószeres eljárásnál sokkal környezetbarátabb a porfestés, és lehetővé teszi a precíz munkavégzést, tartós és szép eredményt lehet vele elérni. Porfestő kabinban adalékokat adnak a poranyaghoz, ezáltal statikusan feltölthetővé válik.

Porfestő kabin használatával esztétikus, a külső hatásoknak kiválóan ellenálló felületek hozhatóak létre. Számos ipari területen megéri ezt a módszert választani, többek között az autóiparban, az építészetben használatos elemek esetében, valamint a különféle használati eszközöknél is.

A porfestést megelőzően azonban nem maradhat el az alapos tisztítás, a zsírtalanítás, mivel csak így lehet a felületkezelést precízen, eredményesen elvégezni. Modern porfestő kabinnal könnyen tehet eleget a legmagasabb elvárásoknak.

Lássa el a felületeket kiváló minőségű anyagokkal, precízen! Válassza a porszóró kabint annak érdekében, hogy gyorsan jusson kifogástalan eredményre! Cégünk, a Knipl Kft. megbízható megoldásokkal várja, amelyeknek köszönhetően rendkívül egyszerűen valósíthatja meg a terveket.

Többek között foglalkozunk porszórással, de vállalunk más módszerekkel történő festési munkálatokat is. Lehetősége van saját berendezést rendelni, kérése szerint gyártjuk a megfelelő terméket. Ha pedig szeretné a festést ránk bízni, érdemes ezt a szolgáltatásunkat igénybe venni. Tudjon meg többet mindezekről a www.knipl.com weboldalon, és keressen bennünket a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy az info@knipl.com e-mail címen!