Raklapokkal dolgozik, és gyakran előfordul, hogy eszközt cserél a nagy súlyú áru alatt? Igyekszik a munkáját gyorsan és hatékonyan végezni? Nehéz teher átfordítására keres megoldást? Sokat segítenek a rakatforgatók, amelyek lehetővé teszik a másik raklapra történő áthelyezést is igény szerint.

A raktárakban, a különböző ipari területeken, és más környezetben is szükség van a nagy súlyú és méretű áruk, eszközök emelésére, sok esetben a forgatásukra is. Ilyenkor a dolgozók csak akkor tudják a feladatokat megfelelően ellátni, ha rendelkezésükre áll a célnak leginkább megfelelő berendezés.

Erre alkalmasak a rakatforgatók, amelyek többféle változatban kaphatóak. Attól függően, hogy másik raklapra történő áthelyezésről van szó, vagy gép, esetleg egyéb nehéz teher emeléséről és forgatásáról, megtalálhatja Ön is a tökéletes terméket.

A 180 fokban forgatható rakatforgatók az egyéni igényekhez igazodnak. A nyitási magasságot, a terhelhetőséget, a targonca vagy raklapemelő használatát, a szorítópofák számát illetően egyaránt lehetőség van a legideálisabb típust választani.

Egyedi gépek, más nehéz terhek, papírtekercsek, kábeldobok átfordítására pedig más tulajdonságokkal rendelkező rakatforgatók alkalmasak, amelyek szintén megtalálhatóak jól felszerelt szolgáltatónál. Könnyítse meg Ön is a munkálatokat megbízható, időtálló, speciálisan kialakított szerkezetek segítségével!

Biztosítson minden eszközt a gördülékeny, hatékony és biztonságos munkavégzés érdekében! Használja ki a korszerű megoldások előnyeit, és teljesítse a feladatait az elvárások szerint! Különböző típusú rakatforgatók állnak a rendelkezésére, amelyek nagy segítséget jelentenek a munkaterületeken.

Informálódjon ezekről részletesen, és ismerkedjen meg más hasznos munkaeszközökkel is a www.jouleing.hu weboldalon! A Jouleing Kft.-nél rengeteg  olyan termék elérhető, amelyekkel gyorsíthatja a teendők ellátását úgy, hogy közben maximálisan óvja az árukat. Vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival a 06-70-4134199-es telefonszámon, vagy az info@jouleing.hu e-mail címen!