Különböző hatásoknak kitett eszközökkel dolgozik, amelyeket szeretne megóvni? Ipari berendezések vagy kellékek gyártását végzi, és segítségre van szüksége a megfelelő felületkezeléshez? Mechanikus csiszolással, majd kémiai vagy elektrolitikus kezeléssel kiváló eredményt érhet el.

A különféle feladatokat ellátó eszközök, berendezések mérete, formája és súlya eltér egymástól, azonban mindegyik esetében nélkülözhetetlen a megfelelő felületkezelés. Erre többféle módon kerülhet sor, számos esetben egymást követő munkálatok elvégzésére van szükség.

A gyógyszer- és az élelmiszeriparban, az orvosi kellékek, műszerek esetében, a vákuumtechnika és az atomenergia területén, valamint sok más környezetben találhatóak olyan termékek, amelyeket csak az elektrolitikus vagy kémiai kezelést követően adhatnak át a szakemberek.

Ezt megelőzően pedig elengedhetetlen a célnak leginkább megfelelő mechanikus kezelés, ami történhet csiszolás, polírozás, szálcsiszolás és szemcseszórás eljárással is. Sok esetben a legjobb és legegyszerűbb megoldás a mechanikus csiszolás, amely során csökkentve lesz az adott felület egyenetlensége, és jelentős mértékben javul a felületi minőség.

A mechanikus csiszolás önmagában azért nem elegendő, és ezután amiatt nem maradhat el a kémiai vagy az elektrolitikus kezelés, mert csak így érhető el a kifogástalan korrózióállóságot biztosító ausztenites kristályszerkezet. Célszerű olyan szolgálató mellett dönteni, ahol mindent egy kézben tudhat, és bármely módszer alkalmazására van szükség, gondoskodnak a precíz megoldásról.

Óvja meg a munkaeszközök állapotát, növelje az élettartamukat megfelelő módon történő felületkezeléssel! Használja ki a mechanikus csiszolás előnyeit, ezt követően pedig alkalmazzon más tartós módszert is!

Cégünk, a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft. kémiai és elektrolitikus kezeléssel egyaránt foglalkozik, a mechanikus csiszolást pedig átadjuk partner cégek megbízható kezébe. Időtálló, esztétikailag is kifogástalan megoldást nyújtunk. Tevékenységeinkről részletesebben informálódhat a www.korrofob.hu weboldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-1562867-es telefonszámon, valamint az info@korrofob.hu e-mail címen.