Vállalkozást indít, vagy szükség van néhány eszköz cseréjére? Szeretné a feladatait gördülékenyen és precízen ellátni? Nagy segítséget jelentenek a vonalkódolvasók, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos azonosítást. Bármilyen területre megtalálhatja a tökéletes változatot.

Széles körben elterjedt a vonalkódok használata, főként a kereskedelemben és a szállítások során van nagy szükség az alkalmazásukra. A pontos nyilvántartás, az értékesítés gyorsítása, valamint a minél egyszerűbb és hatékonyabb nyomon követés érdekében egyaránt elengedhetetlenek.

Elég csak egy eszközzel kezelni a szimbólumokat, és rögtön azonosíthatóak az adott termékek, csomagok. Erre a célra szolgálnak a vonalkódolvasók, amelyek lehetővé teszik papírmunka nélkül a gyors felismerést.

Nagy terhet vesznek le mindenki válláról, hiszen lehetőséget nyújtanak arra, hogy rengeteg információhoz hozzá lehessen jutni pillanatok alatt. Az automatikus adatbevitel legelterjedtebb formája a vonalkód, amivel szinte minden árun és csomagon lehet találkozni. Ennek minél könnyebb leolvasására pedig a megfelelő típusú vonalkódolvasó szolgál.

A korábban használt munkaeszközök gyakran okoztak gondot, ha nem voltak alkalmasak az éppen szükséges információk leolvasására. Ma már kaphatóak olyan vonalkódolvasók, amelyek bármilyen vonalkód esetén segítséget jelentenek, és többféle módon csatlakoztathatóak.

Egyszerűsítsen és gyorsítson a munkafolyamatokon korszerű eszközökkel! Válassza ki az adott területre leginkább megfelelő terméket, és tegyen eleget az elvárásoknak könnyen! Bármilyen vonalkódok leolvasására van szükség, nálunk megtalálhatja a tökéletes típust.

Cégünk, az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. széles kínálattal várja, így nem csak a vonalkódolvasók elérhetőek, hanem számos más termék is. Kiváló minőségű, egyszerűen kezelhető eszközöket biztosítunk, amelyekkel könnyen és precízen végezheti a munkát. Informálódjon a www.etisys.hu weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-82-571133-as telefonszámon, vagy a sales@etisys.hu e-mail címen!