Költséghatékonyabb, egyszerűbb és környezetkímélőbb módszert keres otthona optimális hőmérsékletének fenntartásához? Építkezik, vagy ingatlan vásárlását tervezi? A fűtés és hűtés hőszivattyúval is lehetséges, ami minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak.

Az egyik legmodernebb, széles körben ismert és népszerű megoldás napjainkban a hőszivattyú működtetése. Ez a korszerű eszköz nem csak a hőszivattyús fűtést teszi lehetővé, hanem a hűtést is, így egész évben lehet rá számítani.

Számos előnnyel jár, ha a fűtést és a hűtést hőszivattyúval biztosítja:

  • környezetkímélő módszer,
  • gazdaságos és fenntartható technológia,
  • sokoldalú alkalmazhatóság,
  • megújuló energiaforrás felhasználására kerül sor.

Átlátható, rejtett költségek nélküli kivitelezési folyamatra számíthat, így előzetesen tudhatja, mennyibe fog kerülni a hőszivattyú telepítése. A befektetés rövid időn belül megtérül, ezért megéri mellette dönteni. A legalacsonyabb befektetési költséggel megvalósíthatóak a tervek, és kiváló hatékonyságú rendszer működtetésére van lehetőség.

Ha a Japánban készült Chofu termékek sorából választ, maximálisan elégedett lehet, problémamentesen gondoskodhat a fűtésről, a hűtésről, valamint a meleg víz előállításáról is. A levegő-víz hőszivattyú gyorsan reagál a változó körülményekre, így a leghidegebb napokon sem kell aggódni.

Teremtsen kellemes környezetet, ahol mindenki jól érezheti magát! Biztosítsa a megfelelő hőmérsékletet kiváló minőségű hőszivattyú segítségével! Nálunk megtalálhatja a tökéletes típust, ami előnyére válik egész évben.

Attól függően, hogy mekkora ingatlan hőszivattyús fűtésére és hűtésére van szükség, egymástól eltérő teljesítményű berendezések alkalmazásával lehet a legjobb eredményt elérni. Hasznos tanácsokkal látjuk el, segítünk az ideális változat kiválasztásában. Bármikor informálódhat cégünk, az ESTÉ – Credit Side Kft. szolgáltatásáról a www.chofu-hoszivattyu.hu weboldalon. Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-2689757-es telefonszámon, valamint a tibor.sulyok@gmail.com e-mail címen.