Ipari terület fejlesztéséért felelős, vagy új környezet kialakítására kerül sor? Elengedhetetlen eszköz a rendszer megfelelő működtetéséhez a szűkítőelemes mennyiségmérő? Többféle típus alkalmazására van lehetőség, amelyek tervezését, kivitelezését, majd a beépítését is elvégzik hozzáértő szakemberek egyéni kérése szerint.

Az ipar különböző területein más-más anyagok mérésére van szükség. A pontos adatok alapján kerülhet sor a megfelelő szabályozásra, az esetleges változtatásokra. Annak érdekében, hogy problémamentes legyen a működtetés, és kiváló állapotúak maradjanak az anyagok, valamint eleget tegyenek az elvárásoknak, nem maradhat el a cél szerint tökéletes mérőeszközök alkalmazása.

A mérőperem, a mérőperemes mérőszakasz, a Venturi-cső a szűkítőelemes mennyiségmérők közé tartoznak, amelyek segítségével könnyen elvégezhetőek a mérések. A mérőperem esetében a csővezetékben elhelyezett fojtóelem leszűkíti az áramlási keresztmetszetet, így csökken a nyomás.

A Venturi-cső az áramló közeg térfogatának méréséhez nyújt támogatást. A középső részén, a torokban a közeg statikus nyomása kisebb, mint a két végén. Nincs szükség külső energiaforrásra, költséghatékony és egyszerű megoldást jelent mozgó alkatrész nélkül. Ez a hasznos eszköz felhasználható a víz oldott oxigéntartalmának növelésére is, ilyenkor a szívócső szabad levegőre való csatlakoztatására van szükség.

Az anyagok mennyisége könnyen szabályozható a speciálisan kialakított termékek használatával. A szűkítőelemes mennyiségmérők bármelyikével tudja a kívánt eredményt elérni, lényeges a precízen tervezett típus megfelelő módon történő elhelyezése.

Hozzáértő szakemberek segítségével gördülékenyen, gond nélkül teljesíthetőek a feladatok. A szűkítőelemes mennyiségmérők igény szerint beszerezhetők, közvetlenül a gyártótól is. Ez a lehető legjobb megoldás, hiszen kiváló eredményre juthat rövid időn belül, és nem adódhat gondja a működtetéssel sem.

Vegye fel a kapcsolatot cégünk, a Flow-Cont Kft. szakembereivel, és biztosítsa egyszerűen a legjobb eszközöket! Bármilyen területre keres hatékony, időtálló módszert, érdemes hozzánk fordulni. Jusson bővebb információhoz a www.flowcont.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy az info@flowcont.hu e-mail címen!