Szerkezetek jelenlegi állapotáról szeretne pontos képet kapni? Fontos, hogy időben kiderüljön, vannak-e sík jellegű hibák? Nagy segítségére lehet az akusztikus emissziós vizsgálat, amely során behatárolhatóak a szerkezetre veszélyes hibák.

Az ipar különböző területein rengeteg berendezés, tárolóeszköz, és egyéb szerkezet használatára van szükség. Fontos, hogy ezek eleget tegyenek a legmagasabb elvárásoknak, és kifogástalan állapotban álljanak rendelkezésre. A hatékony, problémamentes működtetés érdekében nem maradhat el a rendszeres és alapos ellenőrzés, mivel csak így javíthatóak időben az esetleges hibák.

Attól függően, hogy milyen anyagból készült, mekkora méretű és súlyú, milyen alakú szerkezet ellenőrzésére készül, más-más eljárásokkal juthat kiváló eredményre. A modern módszerek által lehetőség van roncsolásmentes műveletek elvégzésére, így nem kell a sérülések miatt aggódni.

Terhelt szerkezetek, nyomástartó edények esetében nélkülözhetetlenné válhat az akusztikus emissziós vizsgálat. Ha speciális szivárgás keresésre van szükség, szintén ezzel a módszerrel lehet a hibát felderíteni.

A terhelés során kimutathatóak a veszélyes hibák, és ha legalább négy érzékelő alkalmazására kerül sor, lokalizálható a forrás helye is. Előfordulhat, hogy szükség van más eljárások alkalmazására, szintén roncsolásmentesen, amelyek által meghatározható a hiba típusa.

Legyen tisztában a szerkezetek állapotával, hogy időben sor kerüljön az esetleges problémák elhárítására! Használja ki a különböző korszerű módszerek előnyeit, és alkalmazza a célnak megfelelő eljárást! Megbízható megoldásokat nyújt a R.U.M. Testing Kft., többféle eljárással teszik lehetővé az alapos vizsgálatot.

Többek között vállalják az akusztikus emissziós vizsgálat elvégzését is, aminek köszönhetően jól kimutathatóak a sík jellegű hibák. Számos más feladat ellátására is van lehetőség, amelyekről szintén olvashat részletesen a www.rumtesting.hu internetes oldalon. Hívja bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámot, vagy írjon az iroda@rumtesting.hu e-mail címre!