Nagy mennyiségben szeretne termékeket külföldre szállítani? Veszélyes áruk fuvarozásához keres megbízható megoldást? Érdemes olyan szolgáltatóval együttműködni, ahol nagy tapasztalattal, korszerű háttérrel, egyéni igény szerint vállalják a nemzetközi fuvarozást.

Folyamatosan zajlik a különböző termékek gyártása, ezt követően pedig a szállítás. Az üzletek, az iparágak, és más területek ellátása nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg tényezőre szükséges figyelmet fordítani. A felelősségteljesen, felkészülten dolgozó sofőrök, a kifogástalan állapotú és megfelelő méretű, kialakítású járművek, valamint a kiváló szervezés egyaránt lényegesek.

A nemzetközi fuvarozások esetében hosszú utakon keresztül szükséges jól helytállni. Az áruk biztonságos elhelyezése, és a szabályok szerint történő közlekedés mellett nem adódhat probléma.

Érdemes kifejezetten ezzel foglalkozó szakemberekkel egyeztetni, akik tapasztaltak a nemzetközi fuvarozás területén. Ezáltal minden rendelkezésre áll, ami lehetővé teszi a feladatok minél könnyebb teljesítését.

A megbízhatóság, a gyorsaság, a pontosság, az áruk sérülésmentes mozgatása egyaránt elengedhetetlen. A jól terhelhető, ponyvával is használható járművekkel nem okozhat gondot. Sőt lehetőség van moderált túlméretes szállítmányok eljuttatására, és dobozos, biztonsági zárral felszerelt félpótkocsik alkalmazására is. Professzionális megoldásokkal várják, így a lehető legnagyobb rendben kerülhet sor a nemzetközi fuvarozásra.

Legyen biztos az áruk sérülésmentes, időben történő átadásában! Gondoskodjon a biztonságos szállításról a Szaki Trans Kft. segítségével! Minden rendelkezésre áll az elvárásoknak megfelelő nemzetközi fuvarozáshoz.

Lehetőség van speciális nyomkövető rendszer alkalmazására, aminek köszönhetően folyamatosan nyomon lehet követni a szállító gépjárművet. A cég szakemberei minden részletre ügyelve nyújtanak megbízható szolgáltatást. Jusson bővebb információhoz a www.szakitrans.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-70-4501404-es telefonszámot, vagy írjon az office@szakitrans.hu e-mail címre!