Szeretne a jégszobrászattal megismerkedni? Különleges dekorációra vágyik? A jégszobor készítés mestere elkápráztatja Önt és vendégeit az alkotásaival.

Egy esküvő mindenki számára különleges esemény, főleg a házasodni készülő párnak. Szép, kidíszített környezetben várják a vendégeket, és sokan választanak egyedülálló dekorációt. A jégszobor készítés külföldön jobban ismert, mint Magyarországon, de egyre inkább kezd nálunk is népszerű lenni. Egy jégtorta vagy jégpohár, jégcsokor, esetleg más alkotás felemelően hat, és mindenkit megörvendeztet.

Családi vagy munkahelyi összejövetelekre is lehet rendelni a mestertől, aki teljesíti a kívánságokat. Ha érdekli a jégszobor készítés, akkor tekintse meg a kínálatot, és tervezze meg az Ön kívánságát!

A cégek által szervezett rendezvényeken egyre gyakrabban kérik az alkotásokat, mivel a cég jelképe, terméke vagy logója is szerepelhet így egy különleges kivitelben. A díjátadókon rendkívül jól mutat a jégből készült kompozíció, és elnyeri mindenki tetszését.

A mester nagy tudással és gyakorlattal rendelkezik, művészien bánik a szerszámaival a kemény anyag megmunkálása során. Meg lehet tekinteni a tevékenységét, szívesen tart bemutatókat is.

Az év végi ünnepekre készülve kihasználhatja az alkalmat, és élhet a lehetőséggel. Rendelhet egy szép, nem mindennapi díszt vagy ajándékot. Tervezhet egy élvezetes, szabadtéri programot, és kipróbálhatja a jégtömb átformálását.

Ha vendéglátóhelyet működtet, és igazán érdekes dekorációval szeretne a karácsonyi vacsorákon a vendégeknek kedveskedni, akkor válasszon ki egy formát, és rendelje meg a csodás jégszobrot!

Díszítsen télen is stílusosan, jégből készült alkotásokkal! Vegye igénybe az Ice-Art Bt. által nyújtott színvonalas szolgáltatást! Bármikor megtekintheti a korábban készült műveket a www.iceart.hu weboldalon. Szebbnél szebb jégszobrok készítésére került már sor többféle témában. Egyéni igényeivel és felmerülő kérdéseivel pedig hívja a 06-70-9442477-es telefonszámot, vagy írjon az iceart@iceart.hu e-mail címre!