Alumíniumból vagy vasból készült munkadarabok felületkezeléséért felelős? Hatékony, tartós megoldást keres? Mártó festéssel kiváló eredményt érhet el, és lehetősége van bérfestés mellett dönteni, vagy saját berendezést rendelni.

A felületkezelés nagy jelentőségű munkafolyamat, hiszen elengedhetetlen a termékek kiváló állapotának biztosítása. Különböző bevonó anyagok alkalmazására kerülhet sor, amelyekkel javítható a felületi minőség. Ennek köszönhetően az alkatrészek nem csak korrózióálló acélból készíthetőek el, ami jelentős megtakarítást eredményez.

A külső hatások, mint például a hőhatás, a nedvesség károsítják a munkadarabokat, könnyen sérülhetnek, és esztétikailag sem lehetnek kiválóak, ha nem kerül sor a megfelelő felületkezelésre. Vas és alumínium esetén a legjobb megoldás a mártó festés, ami remekül szolgál előkezelésként.

Ha szeretne költséghatékony, gyors és időtálló módszert alkalmazni, akkor a legjobb döntés a bérfestés. Hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésére, akik közepes és nagy mennyiség esetén is felkészülten látják el a feladatokat, többek között a mártó festést.

Ez az egyik legtartósabb eljárás, amely során akár több munkadarab is feldolgozható egyszerre. Ennek köszönhetően rövid időn belül eleget lehet tenni az elvárásoknak, és nagy mennyiség esetén is időben biztosíthatóak a kifogástalan állapotú termékek.

Amennyiben pedig saját berendezésre van szüksége, lehetősége van egyéni igényei szerint rendelni. A legjobb anyagok felhasználásával, hamar kerülhet sor a kivitelezésre, majd a kijelölt helyen történő elhelyezésre, és a zavartalan működtetésre. A kritikus, alakos munkadarabok mártó festése sem okozhat nehézséget, hiszen speciálisan kialakított berendezések, eszközök teszik lehetővé a problémamentes munkavégzést. Szakaszos üzemű és rozsdamentes kádak egyaránt használhatóak, könnyen tisztíthatóak.

Ha tökéletes megoldásra törekszik, akkor érdemes a Knipl Kft. szolgáltatását igénybe venni. Nem csak bérfestéssel, hanem berendezések gyártásával is foglalkoznak, így mindkét lehetőség adott a felületkezelésre. Informálódjon a www.knipl.com weboldalon, és hívja bizalommal a 06-74-550540-es telefonszámot, vagy írjon az info@knipl.com e-mail címre!