Minden szempontból tökéletes burkolóanyagot keres? Kopásálló, tartós termékre van szüksége, aminek a látványával is elégedett lehet? Számos ok miatt megéri a laminált padló mellett dönteni, ami többféle változatban, hatalmas szín- és mintaválasztékban áll rendelkezésre.

Az építkezéseket követően, és a felújítások során az egyik legfontosabb feladat a padlóburkolás. Többféle termék kapható, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes típust és színt. A beszerzést megelőzően viszont fontos figyelembe venni néhány szempontot, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen burkolóanyag kerül az adott helyiségekbe.

A különféle lakóterek burkolataként használt laminált padló egyre szélesebb körben népszerű. A korszerű technológiával készült termék viszonylag gyorsan lerakható, kedvező áron beszerezhető, kopásálló felületet biztosít.

Dekoratív hatású burkolat készíthető a különféle típusokból. A szükséges mennyiséget az adott helyiség alapterülete alapján lehet kiszámolni. A megfelelő kopásállóság kiválasztásával a nappaliban, a konyhában, a háló- és a gyerekszobában, az előszobában, valamint irodahelyiségben is remekül tölti be a szerepét.

Nincs szükség különösebb előkészületekre a lerakást megelőzően, de néhány tényezőre tanácsos ügyelni. Az aljzat egyenetlensége maximum 2-3 mm lehet 1 m2-en belül, különben nem maradhat el az aljzatkiegyenlítés. Fontos, hogy száraz legyen a felület, padlószőnyegre nem célszerű laminált padlót helyezni.

Attól függően, hogy mennyire terhelt helyiségről van szó, és milyen tevékenységekre alkalmas, átgondoltan szükséges a kopásállóság szerint választani. Több helyen válhat elengedhetetlenné a dilatációs hézag, mint például a küszöbnél, a csőáttöréseknél, vagy más burkolathoz való csatlakozásnál. Ez akadályozza meg a padló felpúposodását. A rések könnyen fedhetőek réstakarókkal.

Bonyolítsa le a laminált padló beszerzését kényelmesen a Csepel Parkett Kft.-nél! Széles kínálattal várják, és minden fontos információt megtalál a www.csepelparkett.hu weboldalon. Felmerülő kérdéseivel és egyéni igényeivel hívja a 06-30-0112245-ös telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címre!