Automata váltó használatához keres kenőanyagot? Haszongépjárművet üzemeltet, és igyekszik a problémamentes működésért mindent megtenni? A FUCHS kenőanyagok sorában Ön is megtalálhatja a tökéletes terméket, amivel sokat tehet a biztonságos, kényelmes használatért, és az alkatrészek élettartamának hosszabbításáért.

A különböző gépjárművek és a gépek, berendezések működtetéséhez is szükség van kenőanyagokra. Ezek teszik lehetővé a kopás, a súrlódás csökkentését az egymáson elmozduló felületek esetében. Ezáltal nem csak az alkatrészek épségének megóvásáról lehet gondoskodni, hanem elkerülhető az energiaveszteség is.

Ha nem áll rendelkezésre megfelelő minőségű és mennyiségű kenőanyag, akkor száraz súrlódás észlelhető. Ez komoly problémákhoz vezethet, hiszen erősen kopnak a csúszófelületek, és eközben hő szabadul fel. A csúsztatható réteg szerepét a kenőanyag tölti be, ami lehetővé teszi a folyadéksúrlódást.

A kenőanyagok alapolajokból és adalékanyagokból állnak, ezek meghatározzák az üzemi viselkedésüket. A teljesítményt és az élettartamot illetően egyaránt meghatározó szerepük van, ezért fontos, hogy kiváló minőségben álljanak rendelkezésre. A célnak megfelelő választás is lényeges, nem érdemes az olcsóbb, kevésbé jó termékek sorából választani.

Ha szeretne biztosra menni, megéri a FUCHS kenőanyagok mellett dönteni. Többfunkciós automata váltófolyadékok, prémium minőségű motorolajok, és haszongépjárművek működtetéséhez elengedhetetlen termékek egyaránt beszerezhetőek egy helyen. A kitűnő kopás elleni tulajdonságokkal rendelkező, korszerű megoldások sokat segítenek a problémamentes üzemeltetésben.

Tekintse meg a FUCHS kenőanyagok széles kínálatát, és rendeljen kedvező áron, kényelmesen! Látogasson el a www.olajsziget.hu weboldalra, és használja ki az Olajsziget kenőanyag nagykereskedés által nyújtott nagyszerű lehetőségeket! Magas minőségű, hosszú időn keresztül megbízható termékek kaphatóak, amelyeket átvehet rövid időn belül. Ha pedig kérdése merül fel, hívja a 06-28-410366-os telefonszámot, vagy írjon az info@olajsziget.hu e-mail címre!