Anyagok biztonságos szállításáért felelős? Szeretne a rendszer jelenlegi állapotáról pontos képet kapni? Fontos feladat a csővezeték vizsgálata a megfelelő módszer alkalmazásával. Ezáltal megelőzheti a komoly problémák kialakulását, és gondoskodhat a szerkezetek élettartamának növeléséről.

A csővezetékek kiemelt szerepet töltenek be, számos területen van szükség a használatukra. Nem csak az iparban, hanem más környezetben is elengedhetetlenek, mivel lehetővé teszik a folyékony, a légnemű, és az ömlesztett anyagok továbbítását. A csővezeték hálózatok egyes részeit képezik a szerelvények, amelyek többféle feladatot látnak el az adott területtől függően.

A gazdaságban és a mindennapi életben egyaránt lényeges csővezetékekkel szemben a legfontosabb követelmény, hogy zártak legyenek, a bennük áramló közegek ne érintkezzenek a környezettel. Ennek érdekében nem maradhat el a precíz kivitelezés, a pontos, szakszerű szerelés, majd a rendszeres ellenőrzés. Ha sor kerül a csővezeték vizsgálatra, időben kideríthető az esetleges hiba, és elvégezhető a javítás, a csere. Ennek hiányában kellemetlenségekkel, akár nagyobb problémákkal is szembesülhet.

Célszerű a csővezeték vizsgálat területén nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségét kérni. Különböző eljárásokkal történhet az ellenőrzés, a korszerű megoldásoknak köszönhetően roncsolás nélkül végezhetőek el a munkafolyamatok. A vizuális vizsgálat, a mágnesezhető poros, a folyadékbehatolásos, valamint az ultrahangos módszerek egyaránt lehetőséget nyújtanak.

A repedések időben történő észrevétele, a korróziós hatások által keletkezett károsodások, és mindezek mértékének meghatározása érdekében nélkülözhetetlen a szakszerű eljárás. Hozzáértő szakemberek segítségével gördülékenyen kivitelezhető bármelyik csővezeték vizsgálat.

Forduljon bizalommal a R.U.M. Testing Kft. munkatársaihoz! Többféle módszer alkalmazására kerülhet sor, amelyekről részletesen olvashat a www.rumtesting.hu internetes oldalon. Hívja bizalommal a 06-1-4058934-es telefonszámot, vagy írjon az iroda@rumtesting.hu e-mail címre!