Szokatlan a kopásminta a gumiabroncsokon? Valamelyik oldalra húz a kormány vezetés közben? Számos módon és ok miatt jelentkezhetnek futóművel kapcsolatos problémák, amelyeket fontos megszüntetni. Szakszerű futómű beállítással megelőzheti a további gondok kialakulását, és biztonságban folytathatja az útját.

Utazás közben sajnos különböző kellemetlenségekkel lehet találkozni, mint például a kátyúk, amelyek a futómű elállítódását eredményezhetik. A gumiabroncsokat érheti erőteljes fizikai behatás, és a helytelen parkolási szokások miatt is elengedhetetlenné válhat a javítási munkálatok ellátása. A rossz útviszonyok szintén nélkülözhetetlenné tehetik a beavatkozást. A szezonális gumicsere, a különböző, gumiabroncsokat, karosszériát érintő szervizelés alkalmával is célszerű elvégeztetni.

A futómű beállítás rövid idő alatt, költséghatékonyan kivitelezhető, ezért nem érdemes elmulasztani. Közlekedésbiztonsági, vezetéstechnikai szempontból, és a komfortot illetően is lényeges, hogy a futómű megfelelően lássa el a feladatát.

Miért fontos a szakszerű futómű beállítás?

  • Meghatározó szempont, hogy a felfüggesztés megfeleljen a gyári előírásoknak.
  • Csökkenthető a gumiabroncsok idő előtti kopásának mértéke.
  • A kerekek helyzete és a kormányzás geometriája visszaállítható a gyári értékekre.
  • Megszüntethető a gépjármű oldalra húzása, biztosítható a kiváló úttartás.

Szakképzett szakemberek segítségével, jól felszerelt szervizben egyszerűen és gyorsan lebonyolítható a teendők ellátása. Számítógépes diagnosztikai eszköz áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a precíz munkavégzést.

Győződjön meg róla, hogy a futómű kifogástalanul tölti be a szerepét! Óvja a gumiabroncsokat az erőteljes kopástól, és előzzön meg más problémákat is a futómű beállításával! Megbízható segítséget kap az AR-GO Bt. szervizében, ahol többek között foglalkoznak ezzel a feladattal is. Jusson bővebb információhoz a www.ar-go.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-1-4319407-es telefonszámot, vagy írjon az argoabroncs@t-email.hu címre!