Emléket állít elhunyt szerettének? Dupla sírkövet szeretne rendelni? A sírkő készítés a megrendelők igénye szerint történik, így Önnek is lehetősége van egyéni elképzeléseit megosztani.

A tiszteletadás egyik formája az emlékezés, amit sírkövek elhelyezésével tesznek meg az emberek. Mindig óriási veszteség, ha valakinek egy családtagja, barátja vagy kedves ismerőse eltávozik az élők sorából. A hozzátartozók elbúcsúznak tőle, temetési szertartást rendeznek, és emléket állítanak neki.

A temetőkben található sírhelyeken lévő sírkövek egy vagy több személy számára vannak fenntartva. A szakemberek, akik ezeket készítik többféle változatot ajánlanak, és az anyagot is ki lehet választani. Rendelhet egyes, másfeles és dupla sírköveket, valamint egyedi elképzeléseit is megvalósítják. Kérhet kiegészítőket, táblákat, szobrokat, vázákat és emléklapokat. Lehetősége van különböző méretek, formák megadásával megbízni a vállalkozót. Kérheti urna elkészítését is.

A munka során a könnyű, de kemény gránittal, és más anyagokkal is dolgoznak. Mindig nehéz eldönteni, hogy mi a jó választás. A gránit rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik, és rendkívül időtálló, ezért rendszeresen alkalmazzák a mesterek. A hozzáértő, tapasztalattal rendelkező szakemberek rengeteg kivitelezést mutatnak be Önnek, amelyek közül valamelyik biztos, hogy elnyeri a tetszését.

A sírkő készítést megelőzően árajánlatot kap, így tájékozott lesz a sírkövek árairól. A munkavégzés részét képezik a díszítések és a feliratok is. A gránitból előállított sírkövek különösen szépek, nincs szükség a karbantartásukra, a javításukra, a tisztításuk pedig egyszerűen elvégezhető.

Érdemes olyan szolgáltatót választani, ahol online megtekintheti a korábban elkészült munkákat, és megtudhat minden fontos információt a tevékenységről. Egyes, másfeles, dupla, urna sírkövek egyaránt megrendelhetőek a Hungránit Bt.-től.

A többgenerációs családi vállalkozás megbízható megoldást nyújt, nagy tapasztalattal vállalják a sírkövek készítését egyéni kérések szerint. Olvasson bővebben a szolgáltatásról a www.hungranit.hu internetes oldalon, és érdeklődjön a sírkő árakról a 06-30-6170790-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a hungranit@gmail.com e-mail címre!