Egyéni igény szerint használható munkaasztalra van szüksége? Nagy emelési magasság mellett látja el a feladatait? Számos esetben lehet segítségére a dupla ollós emelőasztal, amely lehetővé teszi az egyszerű és biztonságos munkavégzést akár egyedi vezérléssel.

A különböző munkaterületeken gyakran van szükség nagy tömegű áruk magasban történő elhelyezésére, felhasználására. Számos esetben válik elengedhetetlenné a feladatok precíz megoldása a magasság ellenére is. A korszerű, folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően napjainkban már elérhetőek olyan munkaeszközök, amelyek lehetővé teszik ilyen körülmények között is a biztonságos, gördülékeny munkavégzést.

Nagy szolgálatot tesznek a dupla ollós, a vertikális emelőasztalok. Szerelőliftként, mozgássérült liftként, munkadarab adagolóként, munkaasztalként egyaránt megfelelnek az elvárásoknak. Az ergonómia optimalizálásával, a függőleges távolságok kiegyenlítésével lehetőséget nyújtanak a teendők problémamentes ellátására.

Miért érdemes a speciális kialakítású emelőasztalok mellett dönteni?

  • Maximális stabilitással rendelkeznek.
  • Hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé.
  • Rugalmasabb munkateret biztosítanak.
  • Megszüntetik a fizikai emelés szükségességét.
  • Egyéni igény szerint alkalmazhatóak kiegészítő felszereléssel.

A vertikális emelőasztal hosszú időn keresztül nyújt megbízható megoldást. Könnyen elkerülhetőek az ismétlődő, kézi erővel történő emelések, és sokkal egyszerűbbé válhatnak a munkafolyamatok.

Legyen könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb a munkavégzés! Használja ki a dupla ollós emelőasztal előnyeit, és ismerkedjen meg közelebbről más hasonló megoldásokkal is! Strapabíró, egyéni igény szerint alkalmazható eszközök állnak a rendelkezésére többféle változatban.

Vegye fel a kapcsolatot a Jouleing Kft. munkatársaival, és kérjen tanácsot a legjobb döntés érdekében! Készséggel állnak a rendelkezésére a 06-70-4134199-es telefonszámon, valamint az info@jouleing.hu e-mail címen. A különböző emelőasztalokról pedig részletesen informálódhat a www.jouleing.hu internetes oldalon.