Lapostetővel fedett épületet vásárol, ahol szükség van a felújításra? Beázást tapasztalt, vagy nagy összegeket fizet az optimális hőmérséklet fenntartására? Fontos, hogy kifogástalan, hatékony legyen a lapostető szigetelés, ezért célszerű hozzáértő szakemberek segítségét kérni.

A kiváló minőségű tetőszerkezet és a szigetelése elengedhetetlen az energiaköltségek csökkentése érdekében. A csapadék bejutásának megakadályozásáról szintén gondoskodni kell, ezért nem maradhat el a vízszigetelés sem. A lapostetők esetében könnyebben megállhat a víz, emiatt kiemelt figyelemre van szükség.

A víz- és hőszigetelés között nagy különbségek vannak, teljesen más anyagokkal sikerülhet a terveket megvalósítani, és hozzáértő, szakszerű munkával lehet kitűnő eredményt elérni. A legjobb megoldás, ha olyan szolgáltatót keres, ahol mindkét esetben tudnak Önnek segíteni. Ezáltal egy kézben tudhatja a különböző feladatok teljesítését, és sok időt spórolhat.

Ha a lapostető szigetelése megfelelő, akkor az erős napsütés nem tudja az ingatlant hamar felmelegíteni, fűtési szezonban pedig nem távozik könnyen a meleg levegő. Kiváló hőtartó tulajdonságokkal rendelkező anyagok kaphatóak, amelyekkel a szakemberek precíz munkát tudnak végezni.

A tökéletes vízszigetelésnek köszönhetően pedig nem kell aggódni a nagyobb esőzés miatt. Az ideális kialakítás lehetővé teszi a csapadék elvezetését, a hatékony szigetelés pedig meggátolja a beázást. A modern lehetőségek által és hozzáértéssel rövid idő alatt biztosítható a kitűnő lapostető szigetelés.

Előzze meg a komolyabb problémákat, óvja az épület állapotát és a beltéri helyiségekben elhelyezett értékeket is! Kérje az alapos helyszíni felmérést, és bízza profikra a lapostető szigetelést! Korszerű módszerekkel, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel, precízen végzik a munkát az Aqua-Szig Bt. munkatársai. Tájékozódjon a tevékenységükről a www.minosegitetoszigeteles.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-20-9341490-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címre!